میگرن شکمی – abdominal migraine
علائم آن شامل موارد زیر است:
میگرن شکمی، درد شکمی عود کننده ای است همراه با استفراغ که معمولا در اطفال بین ۲ تا ۱۰ سال دیده می شود، ولی ممکن است در بالغین هم دیده شود. علائم آن می تواند از ۱ ساعت تا ۳ روز طول بکشد. علائم آن ممکن است بعد از هفته ها یا ماه ها از بین برود و دوباره عود کند. به مرور زمان، این وضعیت معمولا خود بخود برطرف می شود. درحالی که، بچه هایی که دچار میگرن شکمی می شوند محتمل است، مثل بالغین دچار سردرد های میگرنی شوند.
میگرن شکمی معمولا ایجاد شده و برطرف می شود. دوره های درد شکمی و استفراغ ممکن است کامل شدید باشد و ممکن است ۱ ساعت تا ۳ روز طول بکشد. بیشتر بچه ها بین دوره های بیماری وضعیت خوبی دارند.
۲ تا ۴ درصد کودکان ممکن است دچار میگرن شکمی شوند.
دوره های میگرن شکمی ممکن است در زمانی که اولین علائم ظاهر می شود با داروهای ضد تهوع تجویز شده قابل پیشگیری باشد.
در طول دوره ی میگرن شکمی و یا بعد از آن، باید بیمار مقادیر کافی آب بنوشد تا الکترولیت های بدن وی جایگزین شود.
عواملی که باعث بدتر شدن این بیماری می شود عبارتند از:
اگر کودک استفراغی دارد که برای بیش از ۶ الی ۱۲ ساعت ادامه دارد و یا علائم دیگری هم همراه آن است، باید فورا به پزشک اطلاع داده شود.
اگر استفراغ بیمار شدید باشد، باید فورا به پزشک اطلاع داده شود و یا بیمار به اورژانس منتقل شود. برای پیشگیری از کم آبی شدید بدن، ممکن است استفاده از مایعات داخل وریدی لازم باشد.
تست خاصی برای تشخیص میگرِن شکمی وجود ندارد. پزشکان بر اساس علائم بیماری، تشخیص مطرح می کنند. به علت این که علائم میگرن شکمی شبیه بیماری های دیگری هم هست، پزشک ممکن است تست هایی برای رد سایر مشکلات درخواست کند.
شرح حال خانوادگی میگرن
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com