اختلال طیف اتیسم شامل بیماری هایی می شود که قبلا اوتیسم ، اختلال فراگیر تکاملی، و سندرم آسپرگر نامیده می شد. علل بیماری ناشناخته هستند .
اوتیسم یک اختلال مغزی است که اغلب باعث می شود برقراری ارتباط با دیگران به سختی صورت گیرد. در فرد مبتلا به اوتیسم، مناطق مختلفی ازمغزنمی توانند با هم کار کنند.
اغلب افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم همیشه در برقراری ارتباط با دیگران مشکل خواهند داشت. اما تشخیص و درمان زودرس، به افرادی که به اوتیسم مبتلا هستند کمک زیادی خواهد کرد تا به پتانسیل کامل خود دست یابند.
اختلال طیف اتیسم معمولا در خانواده ها منتقل می شود، به طوری که کارشناسان فکر می کنند ممکن است آن را به ارث ببرند. دانشمندان در حال تلاش هستند تا بدانند که دقیقا کدام ژن ها ممکن است مسئول انتقال اوتیسم در خانواده باشند.
مطالعات دیگر به بررسی این موضوع می پردازد که آیا اختلال طیف اتیسم بوسیله ی سایر مشکلات پزشکی و یا بوسیله ی چیزی در محیط اطراف کودک ایجاد می شود.
ادعاهای دروغین برخی از والدین را در مورد ارتباط بین اوتیسم و واکسن نگران ساخته است. اما مطالعات هیچ ارتباطی بین واکسن و اوتیسم پیدا نکرده اند. این امر مهم است که مطمئن باشید کودک شما همه واکسن های دوران کودکی را دریافت کرده باشد. واکسن به کودکتان کمک می کند تا از بیماری های جدی که بتواند به او آسیب زده و یا حتی منجر به مرگ او شود، مصون بماند.
نشانه ها تقریبا همیشه قبل از شروع ۳ سالگی کودک شروع می شوند. معمولا، پدر و مادر برای اولین بار متوجه می شوند که کودک نوپایشان هنوز حرف زدن را آغاز نکرده است و مانند سایر کودکان هم سن و سال خود عمل نمی کند. اما برای یک کودک مبتلا به اوتیسم امری غیر معمول نیست که هم زمان با دیگر کودکان هم سن و سال خود شروع به حرف زدن کرده، پس از آن مهارت های زبانی خود را از دست دهد.
نشانه های اختلال طیف اتیسم عبارتند از:
هیچ فرد “نمونه ی بارزی” از فرد مبتلا به اختلال طیف اتیسم نیست. افراد می توانند بسیاری از انواع مختلف رفتارها، از خفیف تا شدید را داشته باشند. پدر و مادرها اغلب می گویند فرزندشان که مبتلا به اوتیسم است ترجیح می دهد به تنهایی بازی کند و هیچ ارتباط چشمی با افراد دیگر ندارد.
اوتیسم نیز ممکن است شامل مشکلات دیگری باشد:
دستورالعمل هایی وجود دارد که پزشکتان استفاده خواهد کرد تا ببینید آیا فرزند شما نشانه های اختلال طیف اتیسم را دارد. دستورالعمل ها نشانه ها را در دسته بندی هایی از این قبیل قرار می دهد:
همچنین ممکن است با یک تست شنوایی و برخی از تست های دیگر مطمئن شوید که فرزندتان به مشکلاتی که دیگر بیماری ها ایجاد می کنند مبتلا نیست.
درمان اوتیسم شامل آموزش رفتاری خاصی است. در آموزش رفتاری به رفتار مناسب پاداش داده می شود (تقویت رفتار مثبت) تا به کودکان مهارت های اجتماعی را آموزش داده و به آنها بیاموزند که چگونه ارتباط برقرار کرده و چگونه با افزایش سن در بهبود آن به خود کمک کنند.
با درمان زودرس، اکثر کودکان مبتلا به اوتیسم یاد می گیرند بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنند. آنها برقراری ارتباط را آموخته و با افزایش سن در بهبود آن به خود کمک می کنند.
بسته به کودک، درمان ممکن است شامل گفتار درمانی و یا فیزیوتراپی باشد. دارو گاهی برای درمان مشکلاتی مانند افسردگی یا وسواس استفاده می شود.
اینکه دقیقا کودک شما به چه نوع درمانی نیاز دارد بستگی به نشانه هایی دارد که برای هر کودک متفاوت است و ممکن است در طول زمان نیز تغییر کند. از آنجا که افراد مبتلا به اوتیسم خیلی متفاوت هستند، چیزی که به یک فرد کمک می کند ممکن است به فرد دیگر کمکی نکند. بنابراین مطمئن باشید با افرادی که در آموزش کودکتان سهیم هستند همکاری کرده و بهترین متخصص کودک و بهترین راه را برای کنترل نشانه ها بیابید .
بخش مهمی از طرح درمان فرزند شما این است که مطمئن شوید دیگر اعضای خانواده در مورد اوتیسم و چگونگی کنترل نشانه ها آموزش دیده اند. آموزش می تواند استرس خانواده را کاهش دهد و به عملکرد بهتر فرزندتان کمک کند. برخی از خانواده ها به کمک بیشتری نسبت به دیگران نیاز دارند.
از هر نوع کمکی که می توانید دریافت کنید، بهره ببرید. با دکتر خود در مورد کمک هایی که درمحل زندگیتان وجود دارد صحبت کنید. خانواده، دوستان، سازمان های دولتی، و سازمان های اوتیسم همه از منابع ممکن می باشند.
این راهنمایی ها را به یاد داشته باشید :
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com