دارچین و عسل علاوه بر خوش طعم کردن موادغذایی، فواید بسیاری نیز برای سلامتی دارند. در صورتیکه در جست و جوی راهی طبیعی برای افزایش سلامتی هستید، مصرف این موادغذایی می تواند به مقابله با فشارخون بالا و بیماری قلبی-عروقی کمک کند.
مصرف عسل ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد. براساس مطالعه منتشر شده در مجله افریقایی طب سنتی، مکمل و جایگزین، ترکیبات فنولی از جمله کوئرستین، کامفرول و اکاستین موجود در عسل برای درمان بیماری های قلبی موثر است. طبق بسیاری از مطالعات، ارتباطی قوی بین مصرف منظم ترکیبات فنولی با کاهش خطر بیماری قلبی وجود دارد. این ترکیبات با کاهش تجمع پلاکت خون، جلوگیری از اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم و گسترش سیستم عروق خونی به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
اضافه کردن دارچین به رژیم غذایی می تواند به حفظ ثبات قندخون کمک کند. براساس مطالعه منتشر شده در مجله آکادمی تغذیه و دیابت در ایالات متحده، دارچین می تواند در کمک به کاهش سطوح قندخون موثر باشد، بنابراین شانس ابتلا به دیابت را به حداقل می رساند. در این مطالعه شرکت کنندگانی که در وعده صبحانه روزانه ۶ گرم دارچین استفاده کردند شاهد بهبود سطوح قندخون و حساسیت به انسولین بودند. بنابراین برای بهره مندی از فواید دارچین، این ادویه خوش طعم را به اسموتی های میوه، چای، ماست و قهوه سرد اضافه کنید.
براساس مطالعه منتشر شده در مجله مولکول ها در ایالات متحده، عسل در سرکوب رشد تومورها و سرطان ها موثر است، این شیرین کننده ی طبیعی با مهار تکثیر سلول های سرطانی، تسکین التهاب، شروع مرگ سلول های سرطانی و جلوگیری از تشکیل عروق خونی جدید در سلول های سرطانی، اثرات محافظتی در برابر سرطان دارد. عسل علاوه بر تاثیراتی که در برابر سلول های سرطانی دارد، مانع از رشد سلول های سالم بدن نمی شود. عسل همچنین از ابتلا به بیماری ها در بدن جلوگیری می کند. بنابراین از این مطالعه می توان نتیجه گرفت که عسل دارای خواص ضدسرطانی بالقوه ای می باشد.
مصرف دارچین می تواند به کاهش فشارخون بالا کمک کند. براساس مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه در ایالات متحده، دارچین باعث کاهش فشارخون سیستولیک و دیاستولیک در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد پیش دیابتی می شود.
اگرچه عسل برای سلامتی مفید است، اما باید در حد اعتدال مصرف شود. زیرا یک قاشق غذاخوری عسل ۶۴ کالری برای بدن فراهم می کند. براساس توصیه انجمن قلب امریکا، بانوان بزرگسال نباید روزانه بیشتر از ۱۰۰ کالری و مردان نیز نباید روزانه بیشتر از ۱۵۰ کالری از افزودنی های قندی استفاده کنند.
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com