براساس مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در ایالات متحده، هفتاد و یک میلیون امریکایی میزان کلسترول LDL بالایی دارند، اما فقط یک نفر از هر ۳ نفر در امریکا این شرایط را کنترل می کند. اضافه کردن مغزها و دانه ها به رژیم غذایی در بهبود سطوح کلسترول نوع بد موثر است. از مغزها و دانه های موثر در کاهش کلسترول LDL و بهبود سلامت قلب می توان به پسته، بادام، گردو، دانه بذرکتان و دانه کنجد اشاره کرد.
پسته حاوی میزان بالایی چربی اشباع نشده بوده که ممکن است به کاهش کلسترول LDL کمک کند، بنابراین اضافه کردن آن به رژیم غذایی کاهش کلسترول می تواند مفید باشد. براساس دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، اضافه کردن ۴۲ تا ۸۵ گرم پسته به رژیم غذایی کاهش دهنده ی کلسترول، باعث کاهش قابل توجهی در میزان کلسترول LDL و کلسترول تام می شود. پسته غنی از مواد آنتی اکسیدانی بوده، به طوریکه یافته ها حاکی است مصرف آن کاهش التهاب و اکسیداسیون را نیز به دنبال دارد.
بادام حاوی میزان بالایی از موادمغذی شامل چربی های اشباع نشده، فیبر و فیتواسترول (موادشیمیایی موجود در موادغذایی گیاهی برای کمک به کاهش سطوح کلسترول خون) بوده که برای سلامت قلب مفید است. اضافه کردن بادام به رژیم غذایی کاهش دهنده ی کلسترول LDL می تواند به بهبود سطوح کلسترول کمک کند. بادام حاوی موادمغذی مفیدی برای سلامت قلب است که با از بین بردن کلسترول در جلوگیری از جذب آن به بدن کمک می کند. براساس محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، بادام همچنین حاوی موادمغذی موثر در تنظیم تولید کلسترول می باشد.
آنچه گردو را از سایر مغزهای آجیل متمایز می سازد، ترکیبات چربی موجود در آن است. بیشتر مغزهای آجیل میزان بالایی چربی تک اشباع نشده دارند، در حالیکه گردو غنی از چربی های چند اشباع نشده و به ویژه اسیدهای چرب امگا ۳ بوده که این چربی های سالم به سلامت قلب و کاهش سطوح کلسترول خون کمک می کنند. به طور متوسط، رژیم غذایی سرشار از گردو ( تقریبا ۱۴ نیمه گردو در روز) می تواند در کاهش کلسترول تام و کلسترول LDL موثر باشد. آنتی اکسیدان های موجود در گردو نیز کاهش التهاب را به دنبال دارند.
براساس مرکز تحقیقات سلامت و تغذیه دانشگاه ایالتی آیووا، اضافه کردن ۳ قاشق غذاخوری دانه بذرکتان به رژیم غذایی ممکن است به کاهش ۱۰ درصدی کلسترول در مردان کمک کند. لیگنان ها ترکیبات شیمیایی موجود در بذرکتان برای محافظت از قلب می باشند که باعث کاهش سطوح کلسترول می شوند.
براساس دانشگاه ایالتی و موسسه پلی تکنیک ویرجینیا، دانه کنجد حاوی لیگنان ها و فیتواسترول ها است. در حقیقت دانه های کنجد نسبت به سایر موادغذایی میزان فیتواسترول بیشتری دارند. همچنین طبق مطالعه ی منتشر شده در مجله تحقیقات تغذیه، اضافه کردن ۴۲ گرم دانه کنجد به رژیم غذایی کاهش دهنده ی کلسترول، در کمک به کاهش ۶ درصدی کلسترول تام و کاهش ۱۰ درصدی کلسترول LDL موثر است.
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com