روز هفتاد و نهم بارداری – الان هفته ی ۱۱ ام و روز دوم چرخه است – ۲۰۱ روز مانده تا زمان زایمان
این تصویر کیسه ی زرده را نشان می دهد که در موقعیت ساعت ۱۲ جفت قرار دارد که به صورت افزایش ضخامت لایه ی پوشاننده ی رحمی در سمت چپ دیده می شود. جنین در بخش پائین رحم قرار دارد و به پشت خود دراز کشیده است.
تصویر برداری در این زمان اطمینان بخش است، چون فرصتی است برای نمو جنین و بررسی کلی روند نمو و رشد جنین.
در تصویر سونوگرافی، بارداری بر اساس طول سری دمی جنین تعیین می شود که به آن CRL می گویند.
وقتی که جنین می تواند ستون فقرات خود را خم کند و گردن خود را بکشد، این معیار برای تعیین وضعیت جنین لازم است.
این اندازه گیری و معیار برای تعیین زمان وضع حمل جنین استفاده می شود و ممکن است با EDD که شما محاسبه کرده اید متفاوت باشد.
اولین تصویر سونوگرافی می بایست بتواند وضعیت هر ۴ اندام را نشان دهد، دستان و پاهای جنین را هم نشان می دهد، همچنین ستون فقرات و برخی موارد نمو مغز ، و مایع پر شده در معده و مثانه را.
از این زمان کلیه های جنین شما می توانند کمی مایع تولید کنند، همچنین در این زمان است که مثانه شروع به پر شدن می کند.
تصویر برداری تنها یک روش تخمینی است: احتمال وضع حمل در زمان تعیین شده تنها ۵ درصد است.
از پزشک خود بپرسید – من کمی علائم بارداری دارم و احساس نمی کنم که بچه ای داشته باشم. چطور آرامش داشته باشم و بارداری مرا اذیت نکند؟
همه ی زنان با بارداری کنار نمی آیند و در برخی موارد علائم بارداری و داشتن فرزند را حس نمی کنند . در مورد مواردی مثل افزایش وزن نگرانی دارند.
بهترین شرایط برای مقابله با این احساسات، درک تغییرات بدن است و این که با ورزش بتوانید با شرایط درونی بدن خود کنار بیایید.
هر روز دقایقی را به تنفس عمیق بپردازید و از ورزش ها یوگا و تکنیک های مدیتیشن استفاده کنید.
تغییرات رخ داده در شرایط بدنی شما در اثر نمو جنین می تواند با تغییرات خلق و خوی شما خود را نشان دهد، که این مورد در کل بارداری تجربه می شود.
در برخی روز ها هیجان زده هستید و در برخی روز ها عصبی و غمگین.
حرکات ساده در یوگا به شما کمک می کند تا کاملا آرام باشید و ذهن و جسم خود را آزاد کنید. می توانید تکنیک ها ی آن را یاد بگیرید و در بارداری استفاده کنید.