بالا رفتن سن، برداشتن بیش از حد ابروها یا عمل جراحی، باعث کم پشت شدن ابروها و نازک شدن آن ها می شود. برای پرپشت کردن ابروها روش های مختلفی وجود دارد، یکی از این روش ها کاشت ابرو به روش FUT است. این روش با تکنیک های خاصی قابل انجام است و مزایا و عوارضی را به همراه دارد که ما در این مقاله به آن ها می پردازیم.
FUT یا پیوند واحد فولیکولی روشی برای کاشت ابروها است که در آن از موهای پشت سر برای برداشت گرافت های مورد نیاز استفاده می شود و آن ها را با جراحی در محل ابروها قرار می دهند.
همه افرادی که از سلامت جسمی برخوردار باشند، می توانند برای کاشت ابرو اقدام کنند. معمولا افرادی که شرایط زیر را داشته باشند، کاشت ابرو انجام می دهند:
کاشت ابرو با روش FUT، دارای مزیت های زیر است:
برای اینکه فرد کاشت ابرو انجام دهد، لازم است اقدامات زیر را انجام داد:
برای انجام این روش لازم است مراحل زیر را طی کرد:
جراح باید ابروی مورد نظر را طراحی و آن را بر روی محل ابروها با خطوط مشخص کند. با این کار موها به صورت منظم در محل خطوط مشخص شده، کاشته می شوند.
در این روش باید یک بانک موی قوی برای برداشت مو انتخاب شود، معمولا برای این کار از موهای پشت سر و کنار گوش استفاده می کنند، این نواحی بانک موی قوی هستند.
برای برداشت مو باید محل اهدا کننده را بی حس کرد، در این روش یک نوار کوچک از بافت و پوست پشت سر برداشته می شود و جراح محل آن را بخیه می کند.
بعد از برداشت نوار باریک از پشت سر، باید با دقت و مهارت خاصی تک تک فولیکول های مورد نیاز را از نوار جدا و برای پیوند آماده کرد.
جراح باید محل ابروها را بی حس کند و با مهارت خاصی، محل کاشت و امتداد ابروها را برش دهد و فولیکول های مو را در عمق و زاویه مناسب قرار دهد.
بعد از کاشت ابرو باید برای بهبود سریع، رسیدن به نتیجه مطلوب و کاهش عوارض نکات ریز را رعایت کرد:
در صورت رعایت نکردن مراقبت های بعد از کاشت و یا کاشت نادرست و غیر اصولی توسط پزشک بی تجربه احتمال بروز عوارض زیر وجود دارد:
هزینه کاشت ابرو به عوامل مختلفی بستگی دارد، این عوامل عبارتند از:
کاشت ابرو یک روش زیبایی محسوب می شود و بیمه ها هزینه آن را پرداخت نمی کنند. اگر به دلیل سوختگی یا جراحت، فرد ابروی خود را به طور کامل از دست بدهد، برخی از بیمه ها مقداری از هزینه آن را پرداخت می کنند.
جراح پلاستیک پیوند مولکولی یا FUT را با برداشت مو از بانک مو، جدا کردن فولیکول های آن و قرار دادن در زاویه مناسب بر روی محل ابرو، انجام می دهد.
در صورت رعایت مراقبت های بعد از کاشت احتمال بروز عوارض کاهش می یابد و در دوره بهبودی و نقاهت کاهش می یابد.