سوزش های مداوم یا GERD که بیشتر از دوبار در هفته اتفاق می افتد معمولا به داروهای سوزش سر دل که روزانه مصرف می کنید بهتر از زمانی که فقط به خاطر بروز عارضه مصرف می کنید واکنش نشان می دهند. بیشتر درمان های ساده ی دارویی برای این نیستند که زمان زیادی به صورت روزانه مصرف شوند. با پزشک خود مشورت و از توصیه هایی دارویی برای سوزش سر دل و ریفلاکس پزشک استفادهکنید تا ببینید آیا نیاز به نسخه ی دارویی برای سوزش سر دل خود دارید یا نه.
در فرم نسخه، مسدود کننده های H2 می توانند به طور کلی سوزش سر دل را تسکین دهند و ریفلاکس را درمان کنند، به ویژه اگر قبلا در مورد ان چیزی نشنیده اید. این داروها به طور خاص در کاهش سوزش سر دل مفید هستند، اما ممکن است برای درمان مری اسیب دیده به خاطر GERD مفید نباشند.
هیستامین تولید اسید را شبیه سازی می کند، به ویژه بعد از غذا، بنابراین مسدود کننده های H2 بهتر است نیم ساعت قبل از غذا مصرف شوند. همچنین ان ها می توانند در هنگام خواب برای کاهش سوزش های شبانه مصرف شوند. نمونه های توصیه های مسدود کننده های H2:
اثرات جانبی می تواند شامل سر درد، درد شکمی، اسهال، سرگیجه، گاز، گلودرد، ابریزش بینی، و گیجی باشد.
بسته به منبع سوزش سر دل و ریفلاکس، پزشک شما می تواند داروهایی را توصیه کند که تولید اسید را به طور موثرتر برای مدت طولانی تر از مسدود کننده های H2 یعنی خانواده ی داروهایی که پزشکان ان ها را بازدارنده های پمپ پروتون می گویند، مسدود می کند. PPLها بیشتر یک ساعت قبل از وعده ی غذایی مصرف می شوند. ان ها شامل موارد زیر هستند:
بیشتر پزشکان به این اعتقادی ندارند که یک دارو به طور خاص از بقیه در مدیریت GERD موثرتر است. این داروها همچنین برای حفاظت از مری از اسید مناسب هستند به کونه ای که می تواند التهاب مری را تقویت کند.
اثرات جانبی می تواند شامل سردرد، اسهال، درد شکمی، نفخ، یبوست، تهوع، و گاز باشد.
عوامل تهدید کننده با تحریک ماهیچه های مسیر گوارشی کار می کنند، که ممکن است از اسید ها برای اینکه مدت زیادی در معده بمانند جلوگیری کند، و اسپینکتر پایین مری را قوی کتر کنند، ریفلاکس را به مری کاهش دهند. رگلان یک عامل ترویجی است که گاها برای درمان سوزش سر دل مرتبط با GERD استفاده می شود. اثرات جانبی رگلان می تواند جدی باشد و ممکن است شامل خوا الودگی، خستگی، اسهال، بی قراری، و مشکلات حرکتی باشد.
عامل ترویجی دیگر، پروپولسید، از بازار در سال ۲۰۰۰ حذف شد، زیرا سبب اریتمی های قلبی جدی در برخی افراد شد.
ترجه شده از وبسایت: www.webmd.com