عده ی زیادی از افراد از نزدیک با نشانه های بازگشت اسید معده آشنا هستند. بیشتر از ۶۰ میلیون امریکایی در ماه حداقل یک بار ان را تجربه می کنند. بیماری ریفلاکس اسید همچنین به عنوان بیماری ریفلاکس معده به مری شناخته شده است، که نشانه های زیادی را تولید می کند.
سوزش سر دل، برگشت و سوء هاضمه ازبین علل شایع این بیماری هستند.
سوزش سر دل که همچنین معروف به سوء هاضمه اسیدی است، دردی سوزناک یا ناراحتی است که می تواند از معده ی شما بالا برود و به میانه ی شکم و قفسه ی سینه برسد.درد همچنین می تواند به گلوی شما هم وارد شود. علی رغم اسمی که دارد، به قلب اسیب نمی رساند.
برگشت. نشانه ی رایج دیگری از ریفلاکس اسید برگشت است. یا حس اینکه اسید به گلو یا دهان شما برمیگردد. برگشت می تواند مزه ی تلخ یا ترش تولید کند، و یک احساس آروغ رطوبت دارید یا حتی ممکن است برخی از محتوای دهان خود را بالا بیاورید.
سوء هاضمه. خیلی از افرادی که بیماری برگشت اسید را دارند نیز سندرومی به نام سوءهاضمه دارند. سوء هاضمه اصطلاحی کلی برای ناراحتی معده است. نشانه های سوءهاضمه به قرار زیرهستند:
نشانه های بازگشت اسید معده می تواند یک نشانه باشد که اسید معده مری شما را ملتهب کرده است. زمانی که چنین اتفاقی می افتد، اسید معده می تواند پوشش مری را از بین ببرد و باعث خونریزی شود.
اگرچه برگشت اسید خیلی رایج است و به شدت جدی می شود، نشانه های بازگشت اسید را دست کم نگیرید. کم تغییر در سبک زندگی و استفاده از ضد اسید ها معمولا برای کنترل این نشانه ها لازم است.
نشانه ها بیشتر در این اوقات روی می دهند:
افرادی که مداوما نشانه های بازگشت اسید را دارند، بیشتر ان را در شب تجربه می کنند.GERD شبانه نیز درد زیادی ایجاد می کند. با این حال، سطح درد همیشه نشان دهنده ی درجه ی اسیب به مری نیست.
بیش از نیمی از زنان باردار در طول بارداری این سوزش سر دل را تجربه می کنند. سطح افزایش یافته ی هورمون و فشار از جنین در حال رشد می تواند ترکیب شود تا این نشانه های رفلاکس اسید را تولید کند. در بیشتر مواردسوزش سر دل بلافاصله بعد از وضع حمل از بین می رود.
غذاهای خاص می تواند نشانه های بازگشت اسید را بدتر کند. برای کاهش نشانه ها، از موارد زیر اجتناب کنید:
معمولا، نشانه های برگشت اسید باعث پیچیدگی نمی شود. در موارد کمی، اسیبهای ادامه دار مری می تواند منجر به زخم شود، که باعث باریک شدن مری می شود. این باریک شدن باعث سختی در فروبردن غذا می شود. همچنین ممکن است اشکال در بلع داشته باشید طوری که غذا در مری باقی مانده است. در برخی موارد، سلول ها در پوشش مری شکل و رنگ غیرعادی در واکنش به ازار اسیدی ثابت به خود می گیرند. این مری بارت است که می تواند منجر به سرطان شود.
اگر با دارو و درمان از شر این بیماری خلاص نمی شوید حتما به پزشک خود اطلاع دهید. همچنین اگر هرگونه نشانه های هشداردهنده مانند موارد زیر داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید:
دیگر نشانه های برگشت اسید که باید با دیدن ان ها در مراجعه به پزشک تعجیل کنید به قرار زیر است:
گاهی اوقات، افراد نشانه های حمله ی قلبی را با بیماری برگشت اسید اشتباه می گیرند. این به خاطر درد در فسه ی سینه است که شبیه سوزش سر دل است. زمانی که شک دارید با پزشک تماس بگیرید.
اگر هرگونه از این نشانه های حمله ی قلبی را داشتید به اورژانس زنگ بزنید:
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com