یکی از متداول ترین سوالاتی که برای کسانی که از پیوند ابرو استفاده می کنند، پیش می آید این است که پس از کاشت ابرو چه غذایی بخوریم؟ این حساسیت تا حد زیادی منطقی به نظر می رسد. چرا که در رشد موهای بدن اصول تغذیه و مسائل فیزیولوژیک بسیار موثر است.
ویتامین ها در رشد مو تاثیر بسزایی دارند که پس از کاشت ابرو نباید از مصرف آنها غافل شد. همچنین امروزه داروهای مکمل خوراکی، غیرخوراکی و موضعی وجود دارد که به رشد بهتر ابرو کمک می کند. بهتر است رژیم غذایی فرد در برگیرنده مواد مغذی حاوی پروتئین ها، آهن، روی، منیزیم، کلسیم و بالاخص ویتامین B5 و B6 باشد.
این مواد مغذی معمولا در غذاهایی مانند ماهی، سیب زمینی، لوبیا، بروکلی، گوجه فرنگی، اسفناج، آجیل و برنج سبوس دار و حبوبات یافت می شود. استفاده از داروهای مکمل حاوی ویتامین B نیز می تواند به رشد بهتر ابروها کمک شایانی نماید. در این بین خوردن برخی غذاها نیز به شدت منع شده است که می توان از این بین به فست فودها، انواع نوشابه های گازدار،قند بیش از حد، نشاسته و نوشیدنی های الکی اشاره کرد.
پس از کاشت ابرو از آنجایی که در برخی روش ها زخم هایی در ناحیه ابرو ایجاد می شود، رعایت بهداشت فردی اصلی ترین نکته می باشد. شستشوی صحیح ابروها باید با صابون مناسب که پزشک معالج توصیه می نماید، انجام پذیرد. همچنین در هنگام استحمام نباید با استفاده از لیف بر روی ابرو کشیده شود و از صابون و شامپوی مورد توصیه پزشک استفاده شود. رعایت نکات تغذیه ای که در بخش قبل ذکر شد نیز می تواند بسیار مفید فایده واقع شود.
از جمله باورهای غلط افراد بعد از کاشت ابرو آن است که بخاطر جلوگیری از نمایان شدن ظاهر نامناسب ابروها روی آنها چسب زده می شود. این امر علاوه بر تاخیر در مدت زمان بهبود امکان بروز حساسیت را افزایش می دهد. از مهمترین موارد بعد از کاشت ابرو این است که باید به شدت از خاراندن ابرو اجتناب کرد. این امر می تواند باعث ریزش موهای کاشته شده شود.
در استفاده از کرم های دست و صورت باید دقت ویژه ای نمود و حتی الامکان از مصرف آنها خودداری شود. برخی از پزشکان نیز توصیه می کنند از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید دوری شود. در نهایت باید از استفاده از مواد ضدعفونی کننده بدون هماهنگی با پزشک معالج خودداری شود.
همانگونه که گفته شد در شستشوی ناحیه صورت و ابرو باید از مواد شوینده ای که پزشک معالج توصیه می کند، استفاده شود. شستشو نباید خیلی با فشار و سرعت انجام شود و تا حد ممکن تعداد دفعات شستشوی صورت در طول روز کم شود. البته این تعداد باید به نحوی باشد که بهداشت ناحیه ابرو به صورت مطلوب رعایت شود. جهت اصلاح ابروها توصیه اکثر متخصصین بر آن است که تا حدود یک ماه ابروها اصلاح نشود و تا رشد عادی و طبیعی خود را از دست ندهد.
پس از یک ماه باید به صورت دو یا سه بار در ماه اصلاح ابرو انجام شود و این ریتم تا شش ماه ادامه پیدا کند. معمولا پس از شش ماه فرد می تواند روند همیشگی اصلاح ابروهای خود را از سر بگیرد. هرچند برخی پزشکان معتقدند در برخی روش ها تا یکسال از اصلاح کوتاه مدت و روزانه می بایست خودداری شود.