درماتو فیبروما ها علاقه دارند از آنجه که هستند بدتر جلوه کنند. ویژگی های ظاهری آنها اغلب نگران کننده است اما به هیج وجه نمی توانند مشکل ساز باشند زیرا که به طور کامل خوش خیم هستند و اغلب تماما غیر علامت دار نیستند.
در اصطلاحات پزشکی هچنین درماتوفیبروما به هیستیوسیتوما نیز اطلاق می شود که یک رشد در بافت فیبری جلد می باشد. جلد یا درم لایه دوم پوست در زیر اپیدرم می باشد. به این دلیل که در لایه های زیرین پوست لانه گزینی می کنند خارج کردنشان نیز می تواند بسیار مشکل می باشد. اغلب قطری بیشتر از ۱سانتی متر ندارند و به رنگ های صورتی تا قهوه ای می باشند. و اغلب در بخش های پایینی پاها و یا بخش های بالایی بازو ها شکل می گیرند.
ما نمی دانیم که چرا مردم دچار درماتوفیبروما می شوند. برخی ممکن است به علت نیش حشرات دچار شوند. خوش بختانه خوش خیم هستند و به حالت سرطانی تبدیل نمی شوند. با وجود اینکه ما علت دقیق رشد این توده ها را نمی دانیم, آنها اغلب نتیجه متعاقب برخی از آسیب ها به پوست می باشند. علاوه بر نیش حشرات, فرورفتن سوزن, آسیب خار, یا تزریق یک ماده می تواند باعث این آسیب باشد.
درماتوفیبروماها در صورت غیر جدی بودن درمان بهترین گزینه ها برای نادیده گرفته شدن هستند. برای بررسی پوست باید تکه ای از پوست برداشته شود.
زمانی که درماتوفیبروما توسط تراش یا لباس آزرده شود میتوان به وسیله نیتروژن مایع آنرا منجمد و صاف کرد. منجمد کردن فقط بخش فوقانب توده را از بین می برد. به همین دلیل ممکن است بعد از سالها پس از انجماد رشد دوباره مشاهده شود. اغلب رشد های مجدد آهسته بوده و میتوان توسط انجماد دوباره از بین بروند.اگر هرگونه تغییر یا رشد غیر عادی در درماتوفیبروما مشاهده کردید حتما با متخصص پوست خود تماس بگیرید و در مورد آن صحبت کنید.
در برخی موارد, این توده ها ممکن است به طور خود به خودی از بین بروند. اما کمتر از حالت دائمی بودن آنها اتفاق می افتد. اغلب علائم دیگری را موجب نمی شوند اما اگر در ناحیه ای قرار داشته باشند که به آسانی تحت آزار قرار گیرد می تواند موجب خارش و درد ملایم شود.
برداشت توسط جراحی ممکن می باشد اما اگر در لایه های زیرین پوست قرار داشته باشند برش و جراحی آنها سخت تر می باشد و همچنین از خود جای زخم به جا می گذارد که به انداره ی خود توده قابل توجه می باشد. به خاطر این دلایل اگر توده در صورت تراش یا برخورد لباس ها موجب آزار نشود, توصیه می شود که به حال خود رها شود.
البته اگر شما هرگونه تغییر در ظاهر پوست خود یا هر نوع اتفاق, یا رنگدانه های غیر عادی مشاهده کردید شما باید همواره با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که سرطان نمی باشد.معاینه درست و زود هنگام همواره بهترین روش برای رد تشخیص سرطان می باشد.
ترجمه شده از وبسایت: www.skinsite.com