شیردهی با سینه شیر دادن به کودک از سینه های مادر است. شما می توانید کودک خود را درست از راه سینه خود شیر بدهید. شما می توانید سینه های خود را پمپ کنید و شیر را در شیشه شیر برای تغذیه کودک خود قرار دهید. دکتر ها توصیه می کنند که شیر مادر را برای ۱ سال یا بیشتر بدهید. اما کودک شما از هر مقدار شیر سینه ای که شما می توانید تامین کنید سود می برد.
شیر سینه تنها غذایی است که کودک شما تا حدود ۶ ماهگی نیاز دارد. شما نباید غذای کودک آب یا آب میوه بدهید. بعد از آن شما به تدریج کمتر شیر می دهید در حالیکه کودک شما شروع به خوردن غذا های دیگر می کند. اما شیر مادر را تا زمانی که شما و کودکتان می خواهید ادامه دهید. کودک شما مزیت های سلامتی از شیر سینه را بعد از سال اول به دست خواهد آورد.
تغذیه با شیر ریسک کودک شما برای سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) و بسیاری انواع عفونت ها و آلرژی ها را پایین می آورد. شیر سینه ممکن است به حفاظت از کودک برابر بعضی مشکلات سلامتی مثل اگزما, چاقی, آسم و دیابت کمک کند.
تغذیه با شیر مادر مزیت هایی برای شما هم دارد. شما ممکن است از بارداری و زایمان زودتر بهبود پیدا کنید اگر شیر مادر بدهید. همینطور شما ریسک خود برای مشکلات سلامتی معین مثل سرطان سینه را کاهش می دهید.
تقریبا تمام مادران نوزادان قادر هستند که شیر مادر بدهند. حتی اگر شما مشکل سلامت مثل دیابت داشته باشید یا اگر شما جراحی سینه داشت باشید, شما احتمالا هنوز می توانید شیر مادر بدهید. اما بعضی زنان نباید شیر مادر بدهند مثل مادرانی که HIV مثبت هستند یا توبرکلوزی فعال دارند.
تغذیه با شیر مادر یک مهارت آموختنی است – شما با تمرین در این کار بهتر می شوید. شما ممکن است زمان هایی را داشته باشید که تغذیه با شیر مادر سخت است. دو هفته اول سخت ترین زمان برای بسیاری از زنان است. اما شما این کار را کنار نمی گذارید. شما می توانید بیشتر مشکلات را برطرف کنید. دکتر ها, پرستارها و متخصصان شیر دهی همگی می توانند کمک کنند. همینطور دوستان, خانواده و گروه های ساپورت تغذیه با شیر مادر می توانند مفید باشند.
قبل از اینکه کودک شما به دنیا بیاید, از قبل برنامه ریزی کنید. تمام چیزی که می توانید را درباره تغذیه با شیر مادر یاد بگیرید. این به آسان تر کردن تغذیه با شیر مادر کمک می کند.
در ابتدای بارداری خود, با دکتر خود یا ماما درباره شیر دهی صحبت کنید.
پایه های تغذیه با شیر مادر را قبل از بدنیا آمدن کودک یاد بگیرید. کارکنان در بیمارستان و مراکز زایمان می توانند به شما کمک کند یا شما می توانید به کلاس تغذیه با شیر مادر بروید.
از قبل برای زمان هایی که نیاز به کمک دارید بعد از اینکه کودک به دنیا آمد برنامه ریزی کنید. بسیاری از زنان از دوستان و خانواده کمک می گیرند یا به گروه های ساپورت می پیوندند تا با مادرانی که شیر مادر می دهند صحبت کنند.
تجهیزات تغذیه با شیر مادر مثل پدهای سینه, کرم نوک سینه, بالش اضافی و سوتین های شیر دهی خریداری کنید. درباره پمپ های سینه نیز تحقیق کنید.
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com