اتیسم بر مهارت های حرکتی هم اثر می گذارد
همچنان که شدت مشکلات افزایش پیدا می کند، مشکلات در حرکت، چالاکی نیز افزایش پیدا می کند.
اتیسم بر رشد مهارت های حرکتی در نوزادان و خردسالان اثر می گذارد و هرچه شدت بیماری آن ها بیشتر باشد، پیشرفت آن ها در کسب توانایی انجام کارهایی مثل گرفتن اجسام و حرکت در اطراف کندتر می شود.
این یافته مطالعه ای است که بیش از ۱۵۰ کودک بین سنین ۱۲ و ۳۳ ماه را بررسی کرد. یک صد و ده نفر در مطالعه اتیسم داشتند و ۴۹ کودک این اختلال را نداشتند.
کودکان مبتلا به اتیسم تقریبا یک سال عقب تر از کودکان با نوعی از نظر مهارت های حرکت ظریف مثل نگه داشتن قاشق یا اسباب بازی کوچک بودند.
جوان تر ها با ابتلا به اتیسم حدود شش ماه در مهارت های حرکتی واضح تر، عقب بودند مثل دویدن و پریدن. مطابق با مطالعه منتشر شده در ماه آوریل مجله فعالیت فیزیکی تطابق یافته این مسئله تایید شده است.
اگر به بچه های بزرگتر فکر کنیم مسئله زیاد مهمی نیست اما برای کودکان بین ۱ و ۳ سال، این ها نقایص قابل توجهی هستند. در آن سن و سال، آن ها مثل اسفنج های کوچکی هستند شما می توانید به آن ها مهارت های حرکتی را یاد بدهید.
به علاوه تعیین زود هنگام مشکلات مهارت های حرکتی در کودکان اتیستیک به ما زمان بیشتری می دهد تا به کودکان کمک کنیم که به همتاهای خود در رابطه با مهارت های حرکتی برسند.
یافته ها نشان می دهد که رشد مهارت های حرکتی باید در برنامه های درمانی برای کودکان اتیستیک گنجانده شود. برنامه های درمانی برای کودکان اتیستیک نوعا روی ارتباط اجتماعی تمرکز می کند.
والدین کودکان مبتلا به اتیسم باید برنامه های آموزش فیزیکی تطابقی را بررسی کنند که متناسب با توانایی ها و نیازهای کودک است.