براساس انجمن قلب امریکا، از هر ۳ نفر ۱ نفر در ایالات متحده به فشارخون مبتلا است. علائم فشارخون به مرور زمان افزایش یافته و تهدیدی برای سلامتی افراد محسوب می شود. علاوه بر تغییرات رژیم غذایی و سبک زندگی، استفاده از برخی گیاهان برای کاهش فشارخون موثر است. برخی از گیاهان با عوارض جانبی همراه است، بنابراین قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.
سیرخواص درمانی بسیاری دارد. سیر ممکن است در کمک به کاهش کلسترول، جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود فشارخون بالا موثر باشد. براساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، مصرف سیر از بروز آترواسکلروزیس جلوگیری می کند. همچنین سیر به صورت مکمل برای استفاده در دسترس است. سیر به رقیق شدن خون کمک می کند، بنابراین در صورت استفاده از داروی رقیق کننده ی خون به همراه سیر با پزشک خود مشورت کنید. همچنین در صورت تمایل به استفاده از سیر تازه و چای سیر می توانید یک حبه سیر خرد شده را به همراه یک فنجان آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید، پس از خنک شدن این چای، یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. نوشیدن روزانه دو فنجان از این چای برای سلامت قلب مفید است.
زالزالک مقوی قلب بوده و برای تقویت دیواره ی قلب و حفظ سلامت قلبی-عروقی کاربرد دارد. زالزالک همچنین به کاهش فشارخون بالا کمک می کند.
براساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، جینکوبیلوبا ممکن است به اتساع رگ های خونی، رقیق کردن خون و بهبود جریان خون کمک کند. برگ های جینکو سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها و ترپنوئیدها است. این مواد آنتی اکسیدانی به پیشگیری از بیماری قلبی و کاهش فشارخون کمک می کند. جینکوبیلوبا خاصیت رقیق کنندگی خون را دارد و مصرف آن با داروهای رقیق کننده ی خون باید تحت نظر پزشک باشد.
راولفیا سرپنتینا به طور سنتی برای درمان بیماری قلبی-عروقی و کاهش فشارخون کاربرد دارد. براساس دانشگاه میشیگان، راولفیا سرپنتینا حاوی میزان بالایی آلکالوئید رزرپین بوده که بر عملکرد قلب و فشارخون به ویژه در شرایط استرس زیاد و نگرانی موثر است. همچنین مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com