متخصصین عقاید متفاوتی درباره غربالگری بینایی و ارزیابی چشم کودک دارند. با دکتر خود صحبت کنید تا دریابید چه چیزی برای شما مناسب است.
زمانی را اختصاص دهید و توضیح دهید که طی ارزیابی چشم کودک شما چه اتفاقی خواهد افتاد. مطمئن شوید که پزشک از نظر مشاهده ی همه اشیا کودک شما را بررسی می کند. این ها می تواند تصاویر، حروف یا شکل های نور روی دیوار باشد. همین طور توضیح دهید که چشم پزشک ممکن است در چشم او قطره بریزد اما این کار به او آسیبی نمی رساند. قطره های چشمی ممکن است کمی سوزش ایجاد کنند اما فقط برای یک لحظه است و بر طرف می شود. با کودک خود صادق باشید و با پزشکتان کار کنید تا به کودکتان اطمینان دهید.
اگه دوست دارین بدونین رشد حرکتی، شناختی, اجتماعی و زبانی کودکتون چطور بوده، پیشنهاد ما استفاده از نرم افزار رشدیار هست.
در سال اول زندگی پزشک شما نزدیک بینی، دور بینی، آستیگماتیسم و لوچی، توانایی حرکت چشم، راستای مناسب چشم، چگونگی واکنش چشم به تغیرات در نور و تاریکی و هر مشکل کلی چشم را بررسی خواهد کرد. اگر متخصص یا پزشک خانواده به مشکل چشم شک داشته باشد، کودک معمولا به چشم پزشک کودکان ارجاع داده خواهد شد. تشخیص زودهنگام بیماری چشم در دوران کودکی برای درمان مناسب ضروری است.
برای کودکان بین سن ۳ و ۵ سالگی، چشم پزشک ارزیابی فیزیکی را بر روی چشم ها انجام خواهد داد و همین طور غربالگری های بینایی را با استفاده از تست های چارت های مخصوص، تصاویر، حروف یا بازی E که تیز بینی چشم کودک یا توانایی دیدن شکل و جزئیات اشیا را تست می کند، انجام می دهد. بازی E که تست تیز بینی E تصادفی نیز نامیده می شود، در تعیین دید چشم کودکی که هنوز نمی تواند ببیند مفید است. از کودک خواسته می شود که جهتی که حرف E رو به آن قرار دارد را با نگه داشته سه یا چهار انگشت برای تقلید حرف E نشان دهد. شما می توانید این کار را در خانه قبل از ویزیت انجام دهید، تا کودک با اصول آن آشنا شود.
اگر کودک شما کمی بزرگتر باشد، از او خواسته می شود تا تصاویری مثل هواپیما، خانه، اردک و یا یک دست را تشخیص دهد. اصلاح تیزبینی ضعیف در رشد بینایی کودک بسیار مهم است.
تنبلی چشم از دست دادن توانایی یک چشم برای دیدن جزئیات اشیاء است. این مسئله زمانی که زود تشخیص داده شود، قابل رفع است. درمان آن شامل بستن چشم ها با دید بهتر یا تار کردن دید آن با استفاده از قطره های مخصوص است. تنبلی چشم متداول ترین علت مشکلات بینایی در کودکان است.
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com