نمک منبع اصلی سدیم است، یک ماده معدنی که به حفظ تعادل مایعات در بدن، انقباض و انبساط ماهیچه ها و انتقال تکانه های عصبی کمک می کند. براساس کلینیک مایو در ایالات متحده، به طور متوسط مردم امریکا روزانه ۳۴۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کنند، این درحالیست که انجمن قلب امریکا مصرف روزانه ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم را توصیه می کند. همچنین مصرف موادغذایی طبیعی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و استفاده کمتری از موادغذایی کنسرو شده و فرآوری شده ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری ها کمک کند.
رژیم غذایی سرشار از نمک بر فشار خون تاثیر دارد. افزایش نمک دریافتی به طور قابل توجهی باعث بالا رفتن فشار خون، افزایش خطر حمله قلبی، سکته و بیماری قلبی می شود. براساس انجمن قلب امریکا، در صورت فشار خون ۱۲/۸ بر مبنای میلی متر جیوه یا بالاتر توصیه ی پزشک مصرف مقدار کمی از نمک یا اجتناب از این ماده غذایی است.
مصرف زیاد نمک می تواند باعث افزایش یا تشدید احتباس آب یا نفخ شود. براساس کلینیک مابو در ایالات متحده، کاهش مصرف نمک می تواند باعث کاهش احتباس آب مرتبط با سندرم پیش از قاعدگی شود.
سرگیجه حالتی است که در طی آن فرد مبتلا احساس میکند که خود یا محیط اطراف او در حال حرکت است. براساس انجمن اختلالات دهلیزی، در صورت ابتلا به سرگیجه موادغذایی نمک دار و شور می تواند باعث افزایش احساس سرگیجه و علائم مرتبط به آن از جمله وزوز گوش (شنیدن صدایی غیرطبیعی در گوش یا درک آن در مغز در غیاب صدای خارجی) شود.
میگرن ها سردردهای شدید و مکرر بوده که ممکن است باعث حساسیت به نور، تهوع، استفراغ و مشکلات بینایی شود. براساس دانشگاه کالفرنیا- برکلی اگرچه مصرف مقدار کمی از نمک باعث میگرن نمی شود، اما مصرف زیاد آن ممکن است با ابتلا به میگرن در ارتباط باشد. همچنین بسیاری از موادغذایی نمک دار از جمله گوشت های فرآوری و کنسرو شده، سوپ کنسرو شده، آب گوشت، نمک چاشنی، ماکارونی، پنیر، سس پنیر و پیتزا از محرک های رایج سردردهای میگرنی محسوب می شوند.
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com