کلم کیل حاوی میزان زیادی از ویتامین ها و موادمعدنی به ویژه ویتامین K است. ویتامین K مسئول انعقاد خون بوده، به طوریکه ممکن است با داروهای رقیق کننده ی خون تداخل ایجاد کند. بنابراین با پزشک خود در مورد میزان مصرف این ماده غذایی حتما مشورت کنید.
همانند سبزیجات برگ سبز، کیل منبعی غنی از ویتامین K محسوب می شود. این درحالیست که یک فنجان از کیل خرد شده ی خام حاوی ۴۷۲ میکروگرم از این ویتامین است و این میزان ویتامین K بیشتر از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه برای بزرگسالان به حساب می آید. میزان مصرف روزانه توصیه شده ی ویتامین K برای بانوان ۹۰ میکروگرم و برای مردان ۱۲۰ میکروگرم است. کیل پخته شده منبع غنی تری محسوب شده، به طوریک یک فنجان از آن حاوی ۱۰۶۲ میکروگرم از این ویتامین بوده و ۱۰ برابر بیشتر از میزان دریافتی بانوان است.
مصرف زیاد ویتامین K برای افراد سالم مشکلی ایجاد نمی کند. ویتامین K یک ویتامین محلول در چربی بوده که مازاد آن در بدن ذخیره می شود. اما در صورت استفاده از داروهای رقیق کننده ی خون مانند وارفارین، دریافت بیش از حد ویتامین K از طریق رژیم غذایی یا مکمل می تواند مانع از اثربخشی دارو و ایجاد عوارض شود.
براساس توصیه انستیتوی لینوس پاولینگ در ایالات متحده، افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند به مصرف کافی از ویتامین K در روز برای ثبات سطح دریافتی توجه داشته باشند. بنابراین اگر از سایر موادغذایی حاوی ویتامین K استفاده می کنید، بهتر است مصرف کیل محدود شود. موادغذایی حاوی ویتامین K شامل سبزیجات برگ سبز از جمله اسفناج، کلارد، کلم بروکسل، بروکلی و مارچوبه است. اما در صورتیکه تنها منبع مصرفی ویتامین K کلم کیل است، می توانید روزانه یک چهارم فنجان از این ماده غذایی استفاده کنید.
کلم کیل منبعی سرشار از آنتی اکسیدان های لوتئین و زیگزانتین بوده که حافظ سلامت بینایی است. همچنین منبعی غنی از بتاکاروتن به حساب می آید که باعث افزایش ایمنی و پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان می شود. گیاهخواران نیز در صورت عدم مصرف فرآورده های لبنی می توانند از کیل به عنوان یک منبع کلسیم برای داشتن استخوان هایی قوی استفده کنند.
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com