اگر به دنبال تغییر فرم بینی خود هستید و تمایل ندارید زیر تیغ جراحی بروید تزریق فیلر به بینی بهترین گزینه برای شماست. تزریق فیلر بینی استخوانی و گوشتی یکی از پرطرفدارترین روش های زیبایی بینی است که احتمالاً در مورد آن در کلینیک های زیبایی بسیار شنیده اید. ما در این مقاله از مجله نسخه قصد داریم تزریق فیلر به بینی را مورد بررسی قرار دهیم. همراهمان باشید تا درباره صفر تا صد آن بیشتر بدانید.
تزریق فیلر بینی استخوانی و گوشتی یکی از روش های زیباسازی بینی است که با تزریق مایع پرکننده یا همان ژل به زیر پوست بینی، فرم بینی را تغییر داده و موجب زیباتر شدن آن می شود. برای انجام این روش پزشک مورد نظر فرم بینی و رابطه آن با سایر اعضای صورت را به طور دقیق بررسی کرده و سپس از شما می خواهد که بر روی صندلی مخصوص قرار بگیرید.
در این روش درد خاصی احساس نمی شود، پس احتیاجی به بیهوشی نیست اما در صورت لزوم پزشک با استفاده از پمادهای موضعی مانند لیدوکائین بینی شما را بی حس کرده و سپس فیلر را با چند سوزن ظریف و نازک به زیر پوست تزریق می کند و در مرحله آخر بینی را به آرامی ماساژ می دهد تا فرم دلخواه را پیدا کند. این روش را با نام رینوپلاستی مایع و رینوپلاستی غیر جراحی هم می شناسند.
شاید این نوشته ها هم به درد شما بخورد:
دو مورد از ترکیبات موثر که در تزریق فیلر مورد استفاده قرار می گیرند هیالورونیک اسید و کلسیم لپاتیت نام دارند که هر دو تولید بلوک های سازنده پوست یعنی کلاژن و الاستین را افزایش می دهند.
هیالورونیک اسید نوعی ماده طبیعی است که در بدن وجود دارد و رطوبت زیر پوست را حفظ کرده و موجب بهبود آبرسانی می شود. از این نوع ژل برای کاهش فرورفتگی در قسمت های مختلف صورت مانند رفع خط لبخند، خط اخم و خطوط پنجه کلاغی، از بین بردن جای جوش، حجیم کردن گونه ها و لیفت بینی استفاده می شود.
کلسیم هیدروکسی لپاتیت یک ماده شبه معدنی است که به طور طبیعی در استخوان های بدن یافت می شود. از ژل دارای کلسیم هیدروکسی لپاتیت برای برطرف کردن چین و چروک های متوسط و شدید مانند خطوط روی بینی و حجم دهی به قسمت های مختلف صورت مانند لب ها و گونه ها استفاده می شود. از آن جایی که در تولید این نوع ژل از فرآورده های حیوانی استفاده نشده احتمال بروز واکنش های آلرژیک بعد از تزریق آن بسیار کم است.
تزریق فیلر بینی استخوانی و گوشتی مزایایی دارد که برخی از مهم ترین آن ها را بیان می کنیم:
همانطور که اشاره کردیم تزریق فیلر بینی عارضه خاصی به همراه ندارد اما به طور معمول افراد یک یا دو روز پس از تزریق ممکن است با برخی عوارض رو به رو شوند. عوارضی مانند:
این عوارض به صورت خفیف بروز کرده و جای نگرانی ندارند زیرا پس از چند روز از بین می روند اما اگر با اختلالات بینایی، تاری دید، تب، تبخال و واکنش های آلرژیک روبه رو شدید حتماً پزشک خود را در جریان بگذارید.
اکثر فیلرهایی که به بینی تزریق می شوند بعد از مدتی جذب بدن شده و اثرشان از بین می رود با این حال فیلرهایی هم وجود دارند که ماندگاریشان دائمی است اما بنا به توصیه پزشکان بهتر است از آن ها استفاده نکنید چرا که ممکن است عوارض بسیاری به همراه داشته باشند. در هر صورت فیلرهای موقت با توجه به نوع برند ژل انتخابی و واکنش بدن فرد نسبت به جذب آن ها حدود ۱۲ الی ۱۸ ماه ماندگاری دارند.
درست است که تزریق فیلر بینی احتیاج به دوره نقاهت ندارد اما با این حال حفظ نتایج حاصل از آن مستلزم رعایت برخی نکات است که عبارتند از:
اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم بینی های استخوانی مناسب ترین کاندیدا برای تزریق فیلر هستند. افرادی که قوز بینی دارند و یا نوک بینی شان افتاده است با تزریق فیلر به راحتی می توانند این موارد را برطرف کنند و افراد با بینی های گوشتی هم می توانند با این روش به بینی خود فرم کشیده دهند اما شایان ذکر است که نتیجه حاصل از تزریق فیلر به بینی گوشتی در مقایسه با تزریق فیلر بینی استخوانی چندان رضایت بخش نیست.