این روزها تب و تاب عمل های زیبایی در کشور بالا گرفته است. و هر روز شاهد بروز تغییراتی چشمگیر در ظاهر مردم هستیم. بیشترین عمل های زیبایی در ایران تاکنون مربوط به رینوپلاستی یا همان عمل زیبایی بینی بوده است. ما در این مقاله با روش های خلاص شدن از شر بینی گوشتی خواهیم پرداخت. اگر شما هم بینی با چنین مشخصاتی دارید، حتما و حتما این مقاله را تا انتها با دقت بخوانید.
همانطور که در مقالات قبلی نیز اشاره کردیم، مردم بر اساس ظاهر بینی هر کسی، به طورکلی میگویند که بینی ها در دو دسته اصلی گوشتی و استخوانی هستند. ما پیشتر به بررسی بینی استخوانی پرداخته ایم. و در این بخش ویژگی های بارز بینی های گوشتی را بررسی خواهیم کرد. هر بینی که داراری ویژگی های زیر باشد در اصطلاح گوشتی است:
جواب کوتاه بله است. اگر به چهره برخی از افراد از نژاد یا قومیت خاصی دقت کرده باشید، متوجه این موضوع خواهید شد. برای مثال سیاه پوستان مثال بارزی از دماغ های گوشتی هستند. به نظر میرسد در کشورهای آفریقایی مخصوصا در بخش شمالی، و همچنین بخش شرقی آسیا، بیشتر از این بینیها دیده میشود.
هرچند که وجود مشکلات تنفسی در افراد مختلف میتواند بهترین دلیل برای رو آوردن به انواع عمل های بینی مثل رینوپلاستی باشد، اما بیشترین متقاضیان عمل جراحی بینی به خاطر بهبود ظاهر صورت خود و خوش فرم کردن بینی اقدام به عمل جراحی میکنند.
بزرگترین مشکل کسانی که دارای بینی هایی به اصطلاح گوشتی هستند، ظاهر بدشکل بینی آن ها و عدم تناسب آن با فرم صورتشان است. پس از عمل جراحی بر روی این بینیها به طرز معجزه واری، متوجه میشویم که تناسب خوبی بینی تمام ساختار صورت شخص ایجاد میشود.
در خصوص انجام عمل جراحی رینوپلاستی بر روی این بینیها از مدتها پیش واقعا ابهاماتی وجود داشته و دارد. در گذشته دیده میشد که فرم گوشتی بینی؛ حتی پس از عمل جراحی باز میگشت. از همین رو، بسیاری از افراد هنوز میترسند که مبادا انجام عمل روی بینیشان پاسخگو نباشد. و فقط هزینه اضافی روی دستشان بگذارد.
این دسته از افراد حق دارند. چون اصولا روش هایی که در گذشته برای بهبود فرم بینی های گوشتی صورت میگرفت قدیمی بود. به طبع، وسایل و ابزار و تکنولوژی نیز کمتر بود. اما خوشبختانه امروزه مشکلاتی که در دهه های پیش در این زمینه وجود داشت، به لطف تکنولوژی و مطالعات اساسی دیگر دیده نمیشود.
به جرات میتوان گفت که در این دهه، دانش پزشکی و جراحی به قدری پیشرفت کرده که میتوان به راحتی منتظر نتایج قطعی در عمل رینوپلاستی برای بینی گوشی بود.
بیشتر بخوانید :
فیلر بینی گوشتی
ماندگاری فیلر بینی
در خصوص انجام عمل روی بینی، جراحان بسیار محتاط هستند. باید این را بدانید که هر سنی برای انجام عمل زیبایی روی بینی مناسب نیست. برای مثال هیچگاه نمیتوان عمل زیبایی رینوپلاستی را رو کودکان در حال رشد انجام داد.
علت این امر، این است که ساختارهای بینی، همچنان در حال رشد است. و چه بسا نتایج پس از چند ماه تا چند سال دقیقا به حالت اول بازگردد. از طرفی بیشتر مشکلات مربوط به زیبایی، پس از دوره بلوغ و اتمام دوره رشد کودکان دیده میشود.
بنابراین برای انجام عمل جراحی، روی بینی، بهتر است که تا زمان توقف کامل رشد ساختارهای بینی صبر کنید.
پزشکان معتقدند که دخترها از سن ۱۴ یا ۱۵ سالگی به خاطر کاهش و یا متوقف شدن رشد غضروف ها و استخوان های درگیر، میتوانند تحت عمل قرار بگیرند. برای پسرها هم حدودا از ۱۶ سالگی چنین چیزی امکان پذیر است. با این وجود جراحان پلاستیک معتقدند که بهتر است تا سن ۱۸ سالگی صبر کرد و برای اطمینان بیشتر تا این سن عملی انجام نداد.
هزینه هایی نهایی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. برای مثال تجربه جراح و همچنین مهارت او؛ و جایی که عمل را انجام میدهد، میتواند در برآورد هزینه تاثیر داشته باشند. با این وجود بهتر است بدانید که انجام عمل جراحی بینی گوشتی معمولا دشوارتر و زمانبرتر از عمل جراحی بینی استخوانی است.
متخصصان و جراحان از روش های مختلفی برای خوش فرم کردن این بینی ها استفاده میکنند. تعدادی از رایجترین و موثرترین روش ها برای اینکار عبارتند از:
همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد، بافت غضروف تشکیل دهنده این بینی ها معمولا کمی ضعیف تر است. و نمیتواند به درستی از بخش تحتانی بینی حمایت کند. بنابراین لازم است که از ساختاری شبیه به غضروف برای کمک به استحکام غضروف های بین استفاده شود.
روش های گرفتن بافت غضروفی پیوندی متفاوت است. جراح از گرافت های زیر برای استحکام ساختار غضروفی بینی استفاده میکند:
در این روش جراحان با ایجاد توازن بین ساختارهای مختلف بینی باعث کوچکتر شدن بینی های گوشتی میشوند.
دقیقا در زیر لایه های پوستی لایه ای تحت عنوان بافت فیبروتیک وجود دارد که یکی از علل بزرگ دیده شدن بینی شما است. جراحان این لایه را با روش های مختلف برداشته و به خوش فرم شدن بینی شما کمک میکنند.
روند ترمیم و اصلاح این بینی ها معمولا کمی دشوارتر از بینی های استخونی است. از آنجایی که ساختارهای غضروفی و استخوانی در این بیماران کمتر و یا ضعیف تر است، انجام رینوپلاستی نیازمند دقت و حساسیت بالاتری است.
طبق معمول تکنیک های جراحی برای این اصلاح ای بینیها میتواند جراحی به روش باز یا بسته باشد. اگر بین پوست، سوراخ های بینی و پل بینی توازن ایجاد نشود معمولا شاهد نتایج ضعیف و دور از انتظار خواهیم بود. بنابراین سپردن این عمل به یک جراح حرفه ای میتواند بهتر باشد.