ما به طور معمول همیشه توصیه های بهداشتی و سلامتی را رعایت نمی کنیم. گاهی اوقات افراط و تفریط می کنیم، و برای مثال ممکن است در موقعیت های خاص، مصرف کافئین خود را بالا ببریم. و یا در مصرف نوشابه زیاده روی کنیم.
به هر حال این قضیه در بیشتر افراد صادق است. اما زمانی که قصد دارید شخص دیگری را وارد این دنیا کنید، قضیه فرق می کند. و شما نمیتوانید بر حسب میل و سلیقه خود دوره بارداری را بگذرانید. زیرا شما آن زمان دو نفر خواهید بود، که نیازهای مشترکی دارید. و باید به کودک درون رحم خود احترام بگذارید. به بخش دوم این مقاله خوش آمدید، لطفا ۶ مورد دیگر را در این مقاله مطالعه بفرمایید.
اگر فکر میکنید که همچنان در دوره حاملگی و بارداری مانند دوره پیش از آن میتوانید از مواد غذایی کم ارزش و یا بعضا بی ارزش استفاده کنید باید بگوییم که سخت در اشتباه هستند. برای مثال شما نمیتوانید مواد غذایی فست فودی و یا تنقلات و هله هوله های که جز ضرر برای جنین چیزی ندارند را مصرف کنید.
خوردن یک رژیم غذایی متعادل با مواد مغذی فراوان برای رشد سالم نوزاد، ضروری است.
قبل از اینکه بخواهید برای بچه دار شدن اقدام به نزدیکی کنید باید مصرف مواد غذایی بسیار شیرین که حاوی شکر و قند بالا هستند را محدود کرده و یا حتی کنار بگذارید. ترک مصرف این مواد در دوره بارداری می تواند شما را به دردسر بی اندازد. و مشکلات دیگری را نیز برای شما ایجاد کند.
خوردن مقدار زیادی قند در دوران بارداری شما را به ابتلا به بیماری دیابت بارداری سوق میدهد. محققان دانشگاه آلاباما در بیرمنگام دریافتند نوزادانی که مادران دیابتی دارند، احتمالا پس از تولد و در سنین بالاتر به دیابت مبتلا خواهند شد.
استرس زیاد در بارداری تداخل ایجاد می کند. هر چند که استرس روزمره نیر می تواند بر روی مادران بارداری تاثیر بگذارد، اما منظور ما تنها این استرس های جزئی نسیت. مشکلات ناراحت کننده ای مثل مرگ یکی از آشنایان یا دوستان می تواند فشار زیادی را روی دوش مادر باردار بگذارد.
استرس همچنین می تواند در نتیجه درمان های ناباروری تأثیر بگذارد. اگرچه تحقیقات در مورد اینکه آیا استرس شانس موفقیت شما برای بارداری را کاهش می دهد یا خیر، هنوز بی نتیجه است، اما مطالعات نشان داده اند که استرس بر میزان ترک درمان های باروری تاثیر می گذارد.
اگر پیش از بارداری کم خواب هستید باید خود را برای داشتن خوابی کامل برای حاملگی آماده کنید.
تحقیقات دانشگاه واشنگتن نشان میدهد خانمهای بارداری که در اوایل بارداری کمتر از شش ساعت میخوابند، خطر ابتلا به فشار خون بالا دارند و خانمهایی که در طول شب کمتر از پنج ساعت میخوابند، شانس بیشتری در ابتلا به پره اکلامپسی دارند.
ورزش در دوران بارداری معمولاً چیز خوبی است. ورزش در دوره بارداری میتواند:
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای هستید و یا به طور معمول به ورزش های سنگین علاقه دارید باید پیش از بارداری دست از انجام این ورزش ها بکشید. و راه های تمرینی یا ورزش های سبک تر را برای خود در نظر بگیرید. انجام حرکات ورزشی سنگین خطر سقط جنین و مشکلات مربوط به سلامتی نوزاد را افزایش میدهد.
داروهای غیرقانونی مانند ماری جوانا، کوکائین و اکستازی ممکن است باعث بروز نقایص مادرزادی برای نوزاد شود.
این داروها به راحتی از طریق جفت عبور کرده و به جنین میرسند. رسیدن مواد و داروی مضر به کودک همانا و معتاد شدن و بروز سایر آسیب های دیگر برای او همانا!!!
اگر مرتبا از داروهایی مانند کوکائین، کریستال، متامفتامین یا هروئین استفاده کنید، ممکن است کودک شما با علائم اعتیاد به دنیا بیاید. مصرف دارو در دوران بارداری همچنین ممکن است خطر سقط جنین و تولد نوزاد نارس را افزایش دهد.
اگر برای ترک این مواد نیاز به کمک دارید، با پزشک خود صحبت کنید. لطفا حتما به این نکته توجه کنید:
چنانچه نمیتوانید ترک کنید هیچگاه اقدام به بارداری نکنید. و حتی الامکان از باردار شدن جلوگیری کنید. تصور اینکه با بچه دار شدن چه بلایی بر سر کودک خود خواهید آورد واقعا سخت و غیر قابل تحمل است.
این مقاله دارای دو بخش است لطفا برای مطالعه بخش اول آن روی این لینک کلیک کنید.
ترجمه شده از وبسایت: parents.com