خبر خوب یا بد این که در زمینه شیشه شیر کودک ، پستانک، پیش بند و غیره، شما گزینه های زیادی برای انتخاب دارید.
باید از کدام نوع بطری شیر استفاده کنید؟ شیشه ای، پلاستیکی یا یکبار مصرف؟ آیا بطری شیر باید حتما بدون BPA باشد؟ آیا به گرم کننده بطری شیر و ضدعفونی کننده نیاز خواهید داشت؟ پیش بند، لباس مخصوص و برس نیاز خواهید داشت؟ خوشبختانه به همه محصولات موجود در بازار نیاز ندارید، اما قطعا تعدادی از آنها لازم خواهند بود. ما در ادامه به موارد ضروری اشاره کرده ایم.
گزینه های شما از بطری شیر کودک آغاز می شود. سه انتخاب اساسی وجود دارند:
مزایا: سبک وزن، مقاوم و نشکن هستند.
معایب: دوام بطری های پلاستیکی به اندازه شیشه نیست.
بطری های شیر شیشه ای
مزایا: دوام بیشتری داشته و می توان با جوشاندن آنها را کاملا تمیز نمود.
معایب: سنگین تر از پلاستیک بوده و در صورت به زمین افتادن می شکنند.
مزایا: در مورد این بطری ها لزوما برای هر بار شیر دادن باید از یک قسمت داخلی یکبار مصرف استریل شده استفاده کرد. از نظر تمیز کردن بطری ، استفاده از آنها بسیار راحت تر می باشد.
معایب: این گونه بطری ها برای محیط زیست مضر بوده و معمولا قیمت آنها بیشتر از بطری های شیشه ای یا پلاستیکی است. همچنین همواره باید قسمت های داخلی را تهیه کنید که می تواند بسیار گران قیمت باشد.
کدام نوع را باید انتخاب کنید؟ می توانید از توصیه های دوستان، خانواده، یا متخصص اطفال کمک بگیرید. گاهی بهترین راه تجربه فردی است، از هر کدام یک مورد را امتحان کنید تا دریابید که کدامیک برای شما و کودکتان بهتر است.
پس از تصمیم گیری درباره بطری شیر، حداقل ۱۲ تا از آنها را خریداری نمایید. حتی اگر خودتان هم به کودک شیر می دهید، ممکن است برای ذخیره سازی شیرتان به بطری های شیر اضافی نیاز داشته باشید.
مانند بطری های شیر، در زمینه پستانک بچه نیز انتخاب های گسترده ای دارید.
معمولا پستانک ها از جنس لاستیک یا سیلیکون بوده و ممکن است گرد، پهن، صاف، یا به شکل نوک پستان مادر باشند.
مانند بطری شیر، ممکن است کودک نوع خاصی از پستانک را ترجیح دهد. تنها روش برای این که دریابید کدام نوع برای کودک ارجحیت دارد ، امتحان کردن آنهاست. برای شروع ، با خانواده، دوستان، یا پزشک اطفال درباره انواع و مارک های بهتر مشورت کنید.
برای خرید حداقل ۱۲ پستانک و کاور برنامه ریزی کنید. به یاد داشته باشید که پس از استفاده در آنها ترک و نشتی ایجاد می شود، بنابراین ممکن است به تعداد بیشتری نیاز داشته باشید.
انواع مختلفی از شیشه های شیر و پستانک و مجموعه ای از لوازم کمکی مثل برس ها و جعبه های حمل شیشه شیر تا ضدعفونی کننده و سبدهای مخصوص شستشوی شیشه در بازار موجود است.
متخصصین اطفال و والدین عقیده دارند که موارد زیر می تواند سودمند باشد:
در حال حاضر این نوع شیشه ها ایمن می باشند. در گذشته برخی افراد درباره استفاده از بطری شیر حاوی بیس فنول نگران بودند. این ماده شیمیایی برای سخت کردن پلاستیک به کار می رود. اما FDA در سال ۲۰۱۲ استفاده از آن را در تولید شیشه های شیر و فنجان ها ممنوع اعلام کرده است.
شیشه های شیر شیشه ای و پستانک ها را قبل از هر بار استفاده استریلیزه نکنید. استریلیزه کردن بطری های شیر فقط در گذشته مورد نیاز بود که آب شهری به اندازه کافی پاکیزه نبود. شیشه شیرها و پستانک های جدید را با قرار دادن در آب جوش به مدت ۵ دقیقه استریلیزه کرده و سپس می توانید آنها را در ماشین ظرفشویی بشویید که بهتر از شستشو با دست است یا با آب و صابون داغ آنها راشسته و سپس به خوبی آبکشی نمایید.
اگر مشاهده کردید که شیشه شیر یا پستانک با نیازهای کودک مطابقت ندارد ، آنها را تعویض کنید.
اگر شیشه شیر شیشه ای دچار ترک، نشتی، تغییر رنگ، یا بوی بد شد، آن را تعویض کنید.
اگر رنگ پستانک عوض شد و یا شیر خشک سریعتر از حد نرمال از آن خارج گردید ، آن را تعویض نمایید (پستانک خراب خطر خفگی را به همراه دارد). برای آزمودن دبی، شیشه را برعکس کنید. در این صورت فقط چند قطره باید از آن خارج گردد؛ اگر میزان خروج بیشتر بود، منفذ آن بسیار بزرگ بوده و ممکن است کودک نتواند شیر خشک ورودی به دهانش را کنترل نماید. روی بسته های سرشیر باید میزان دبی درج شده باشد.
در صورت عدم نیاز، از گرمکن شیشه شیر کودک استفاده نکنید. قرار دادن شیشه شیر شیشه ای در آب داغ برای چند دقیقه ساده تر و ارزانتر است. فقط به یاد داشته باشید که شیشه شیر کودک را مستقیما در مایکروویو قرار ندهید، زیرا حرارت دهی مایکروویو یکسان نیست و ممکن است نقاط داغی را در مایع به وجود آورد.
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com