زمانیکه باردار می شوید ، تمام چیزهایی که برای شما اتفاق می افتد ، می تواند نه تنها بر بدن شما اثر گذارد ، بلکه بچه به دنیا نیامده شما را هم تحت تاثیر قرار دهد . این درک و فهم می تواند با بیماری های به مراتب پیچیده تری سر و کار داشته باشد .
در گذشته ، وقتی سرما می خوردید یا مبتلا به آنفولانزا می شدید، ممکن بود یک داروی با نسخه آزاد دکونژستان مصرف کنید اما در حال حاضر ممکن است تعجب کنید که چه دارویی ایمن است . اگر چه داروهایی هستند که علایم و نشانه های شما را تسکین می بخشند ، شما دارویی را نمی خواهید که موجب مشکلاتی برای نوزاد شما شوند .
داروهای بسیاری میتوانند حین بارداری مصرف شوند ، بنابراین درمان یک سرما خوردگی یا آنفولانزا حین بارداری نباید یک تجربه پرتنش و پرفشاری باشد
طبق دانشگاه سیستم سلامت میشیگان و متخصصین بیماری های زنان و زایمان ، بهتر است که در ۱۲ هفته اول بارداری از تمام داروها خودداری کنید این یک زمان بحرانی برای رشد اندام های حیاتی نوزاد شماست .
دکتر های بسیاری نیز مراقبت و توجه را بعد از ۲۸ هفته ، توصیه می کنند . اگر باردار هستید یا در تلاش برای باردار شدن هستید ، قبل از مصرف هر دارویی با دکتر خود صحبت کنید .
چندین دارو بعد از ۱۲ هفته بارداری ، ایمن محسوب می شوند :
از تمام داروهایی که محتویاتی را ترکیب می کنند تا بسیاری از علایم را خودداری کنید . بجای آن از داروهای تکی برای نشانه هایی که با آنها سر و کار دارید ، استفاده کنید . شما باید همچنین از داروهای زیر هنگام بارداری خودداری کنید ، مگر اینکه توسط دکتر شما توصیه شود . این داروها خطر بروز مشکلات را افزایش می دهند :
زمانی که شما هنگام بارداری مریض می شوید ، اولین اقدامات شما باید :
اگر علایم شما بدتر شد ، شما ممکن است بخواهید که :
یک سرماخوردگی و آنفولانزا ، علایم مشترک زیادی دارند مانند سرفه و آبریزش بینی . با این وجود ، تفاوت های کمی وجود دارد که به شما اجازه میدهد آنها را از هم تفکیک کنید . اگر علایم شما به طور کلی خفیف هستند ، شما احتمالا یک سرما خوردگی دارید . همچنین لرز و خستگی همراه آنفولانزا بسیار رایج هستند .
زمانی که باردار هستید ، اینکه بدن شما چه تغییراتی را متحمل می شود ، قابل دیدن نیست . اما یکی از این تغییرات این است که شما سیستم ایمنی ضعیف تری دارید . یک سیستم ایمنی ضعیف تر کمک می کند که بدن زن را از رد کردن نوزاد متولد نشده ، متوقف کند ، با این وجود این حالت ، مادران را به عفونت های ویروسی و باکتریایی آسیب پذیرتر می کند .
زنان باردار ، همچنین بیشتر از زنان غیر باردار هم سن خود ، در معرض عوارض آنفولانزا هستند . این عوارض ممکن است شامل پنومونی ( التهاب ریه ) ، برونشیت یا عفونت های سینوسی باشد .
دریافت یک واکسن آنفولانزا ، خطر عفونت و عوارض را کاهش می دهد .
طبق مراکز کنترل بیماری و پیشگیری (CDC) ، دریافت یک واکسن آنفولانزا به حفاظت زنان باردار و نوزادان آنها تا ۶ ماه بعد از تولد کمک می کند . بنابراین برای زنان باردار مهم است که روی برنامه واکسیناسیون خود ، به روز باشند .
چیزهای دیگری که شما می توانید انجام دهید تا خطر و ریسک مریض شدن خود را کاهش دهید ، شامل :
اگرچه بیشتر سرماخوردگی ها ، موجب مشکلاتی برای یک کودک زاده نشده نمی شوند ، آنفولانزا باید بسیار جدی تر گرفته شود . عوارض آنفولانزا ، ریسک زایمان زودرس و نواقص زایمان را افزایش می دهند . کمک پزشکی فوری طلب کنید ، اگر شما نشانه های زیر را تجربه کردید :
مراکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) ، توصیه می کنند که زنان باردار یا علایم مشابه آنفولانزا بایستی فورا با داروهای ضد ویروسی درمان شوند . همیشه هر وقت سوالی داشتید ، با مطب دکتر خود تماس بگیرید .