سرطان کیسه صفرا معمولا علائم و نشانه ای تا بعد از دوره بیماری ایجاد نمی کند اما گاهی اوقات این علائم می توانند زودتر ظاهر شوند و منجر به تشخیص زود هنگام شوند.اگر سرطان در مراحل اولیه درمان شود، بیشتر موثر است.برخی از علائم شایع سرطان کیسه صفرا عبارتند از:
اغلب افراد مبتلا به سرطان کیسه صفرا دارای درد شکم هستند. در اکثر موارد این درد در قسمت سمت راست بالای شکم است.
افراد مبتلا به سرطان کیسه صفرا گاهی اوقات به عنوان یک علامت حالت تهوع دارند.
یرقان یک زردی پوست ویا قسمت سفید چشم است. اگر سرطان به اندازه کافی بزرگ باشد، مجاری صفراوی را مسدود می کند. صفرا از کبد نمی تواند به روده تخلیه شود. این امر می تواند موجب ساخت بیلی روبین (یکماده شیمیایی زرد رنگ در صفرا) در خون و حل و فصل در نقاط مختلف بدن شود. اینحالت اغلب در پوست و چشم دیده می شود.
اگر سرطان مجاری صفراوی را مسدود کند،کیسه صفرا می تواند بزرگتر از اندازه معمولی شود ومتورم گردد.سرطان کیسه صفرا همچنین می تواند به قسمت های مجاور کبد گسترش پیدا کند.این امر می تواند گاهی اوقات توسط پزشک به عنوانتوده ای در سمت راست شکم احساس شود.همچنین می تواند با استفاده از آزمون تصویر برداری مانند سونوگرافی تشخیص داده شود.
علائم دیگر عبارتند از:
علائم کمتر شایع سرطان کیسه صفرا عبارتند از:
از دست دادن اشتها – کاهش وزن – تورم در شکم – تب – خارش پوست – ادرار تیره – مدفوع با رنگ روشن وچرب.
سرطان کیسه صفرا، معمول نیست واین علائم و نشانه ها به احتمال زیاد توسط چیزی به غیر از سرطان کیسه صفرا بوجود می آید.
برای مثال افراد مبتلا به سنگ صفراوی بسیاری از این علائم را دارند. بسیاری از علائم به مراتب شایع تری از درد شکم در سرطان کیسه صفرا وجود دارد. هپاتیت ویروسی (عفونت کبد) یک علت زردی بسیار شایع است.
با این حال اگر شما هر گونه از این مشکلات را دارید، به پزشک خود در صورت نیاز مراجعه کنید و علت را دریابید وآن را درمان نمایید.
ترجمه شده از وبسایت: www.cancer.org