تبریک! شما با موفقیت باردار شده زایمان کردید. اگرچه خیلی از زنان این امر را نادیده می گیرند، اما در حال ابتلا به صرع، باروری و بارداری یک موضع چالش برانگیز به حساب می آید. حالا که دارای فرزند شده اید یک سری سوال برایتان پیش می آید. و شما ممکن است در پی تغییر سبک زندگی برای سلامتی و امنیت نوزادتان باشید.
سوالی در ابتدا پیش می آید. اینکه شما می توانید با ایمنی لازم به فرزندان شیر بدهید؟ درست همان در که نگران تاثیر داروهای صرع در طول بارداری روی رشد نوزادتان بودید، ممکن است نگران انتقال آنها از طریق شیردهی نیز باشید.
در بسیاری از زنان شیردهی نوزاد ایمن است. مقدار کمی از داروهای ضد صرع در شیر مادر ظاهر می شوند. ممکن است نوزادتان کمی خواب آلود شود که به علت وجود داروهای ضد صرع می باشد. با پزشکتان درباره استفاده یک درمیان بین شیر خشک و شیر خودتان صحبت کنید. به خاطر داشته باشید که ممکن است نوزاد در طوال بارداری در معرض دارو قرار گرفته باشد. زیرا که میزان دارو در جریان خون شما در طول حاملگی بیش از میزان آن در شیر است.
« اگر مادری بخواهد نوزاد با شیر او تغذیه شود ما به اجازه می دهیم» مارک یربی ، پروفسور علم اعصاب و محقق صرع
اگر از داروهایی همچون Luminal و یا Mysoline استفاده کنید متوجه خواب آلودگی یا تحریک پذیری نوزادتان شده اید. در صورت لزوم با پزشکتان و یا با پزشک اطفال نوزادتان راجع به جایگزین کردن شیر خود با شیر خشک مشورت کنید.
بسیاری از مادران مبتلا به صرع نگران این هستند که هنگام نگه داشتن نوزاد دچار تشنج و حمله شوند. این یک ترس منطقی و نرمال است. اولین اقدام صحبت با پزشک درباره نگرانی تان است.شما و پزشکتان باید همانند یک تیم رفتار کنید که نوزادتان در امان بماند.
پس از برگشت از بیمارستان به کمک بیشتری در خانه نیاز دارید. زایمان خسته کننده و اضطراب آور است و تغییرات هورمونی زیادی را متحمل می شوید؛ این مسئله امکان تشنج کردن را افزایش می دهد. بنابراین بایستی کسی باشد که به شما کمک کند و در خانه بماند.
«اقدامات پیشگیری کننده بستگی به نوع حملات شما دارد» ژاکلین فرنچ، پروفسور علم اعصاب و محقق صرع
مثلا اگر نوع حملات شما به شکلی است که منجر به که آگاهی خود را نسبت به محیط اطراف از دست می دهید، و تنها شما کنار نوزاد هستید؛ این مسئله خطرآفرین است. شما بایستی از فردی بخواهید که حضور داشته باشد. اما اگر هنگام حملات شما تحت کنترل است با یک سری اقدامات پیشگیری کننده به حضور کسی نیاز نخواهید داشت.
اگر هنگام حملات صرع زمین می خورید مسائلی هست که باید راجع به آن ها تامل کنید.
زمانی که نوزاد را حمل می کنید:
زمانی که نوزاد را تغذیه می کنید:
زمانی که پوشک نوزاد را تعویض و یا او را حمام می کنید:
به تمامی خانواده ها گفته می شود که خانه را برای ورود نوزاد محافظت کنند. این بدین معناست که هر چیز خطرناکی برای این نورسیده کنجکاو را از دسترس وی دور کنند مثل محافظ پریزهای برق یا سیم و کابل لخت. این کار هنگامی که شما مبتلا به صرع هستید مهم تر است. زیرا که خیالتان بابت وقتی که دچار حمله شده اید و کس دیگری نیست راحت یاشد. می توانید مکان خاص ایمن را برای تنهایی خودتان دو نفر در نظر بگیرید که نگران تشنج خود نباشید.
«زنان مبتلا به حملات صرع فعال باید بیشتر مراقب ایمنی و سلامت خود و نوزادشان باشند.» پروفسور فرنچ
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com