اطلاعات کلی در مورد عنصر ایندیوم – Indium
دیگر اسمی به لاتین: Atomic number 49, Chlorure d’Indium, Colloidal Indium, In, Indio, Indium (III), Indium Chloride, Indium Colloïdal, Indium Compound, Indium Octreotide, Indium Pentetreotide, Indium Phosphide, Indium Salts, Indium Sulfate, Indium Sulfate Anhydrous, Indium Sulphate, Indium Tin Oxide, Indium Trichloride, Indium-111, Indium-111-octreotide, Indium-111-pentetreotide, Numéro Atomique 49, Pentétréotide d’Indium, Phosphure d’Indium, Préparation d’Indium, Sels d’Indium, Sulfate d’Indium, Trichlorure d’Indium.
ایندیوم یک فلز نرم سفید نقره ای است که در صنعت بکار می رود. از نظر شیمیایی مشابه آلومینیوم و گالیوم است و بیشتر در ساخت الکترودهای موجود در ال سی دی ها بکار می رود. برخی مکمل های خوراکی نیز ایندیوم دارند.
افراد از ایندیم در مکمل ها برای افزایش انرژی، جلوگیری از پیری، تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش تولید هورمون و افزایش جذب مواد مغذی استفاده می کنند.
متخصصان گاهی اوقات ترکیبی از ایندیم به نام pentetreotide را از طریق تزریق درون رگ (داخل وریدی) به عنوان یک روش درمانی برای سرطان های که به استخوان گسترش پیدا کرده اند استفاده می کنند.
ایندیوم هیچ گونه نقش بیولوژیکی در بدن ندارد. از نظر علمی نیز هیچ گونه اثر سودمندی برای آن ثابت نشده است.
مصرف خوراکی آن می تواند خطرناک باشد و به کبد، کلیه و قلب آسیب بزند.
استنشاق آن نیز می تواند به ریه ها آسیب برساند.
استفاده از ایندیوم بر روی پوست باعث ناراحتی های پوستی می شود.
حاملگی و شیردهی: مصرف ایندیوُم به عنوان دارو می تواند خطرناک باشد.
عدم وجود اطلاعات کافی
دوز مناسب آن به شرایط مختلفی از جمله سن و وضعیت سلامتی بیمار بستگی دارد. در حال حاضر اطلاعات علمی کافی برای تعیین دوز مصرفی مناسب وجود ندارد. در نظر داشته باشید که فرآورده های طبیعی الزاماً بی خطر نبوده و دوز مصرفی آن را رعایت کنید. از دستورالعمل های روی بسته پیروی کرده و با پزشک خود مشورت کنید.
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com