در این مقاله راجع به آنفولانزای خوکی و تغذیه نوزاد مطالبی را می خوانیم. این شامل هر دو گروه تغذیه ای نوزاد با شیر مادر و شیر خشک می شود. به والدین توصیه می شود که در صورت ابتل به آنفولانزا از شخص دیگری بخواهند تا تغذیه نوزاد را به عهده بگیرد؛ و نکاتی را برای مادرانی که قصد دارند به تغذیه نوزاد با شیر مادر در طول بیماری ادامه دهند در بر دارد. این مقاله درباره تحقیقاتیست که در کشور آمریکا صورت گرفته است.
این ویروس اولین یار در آوریل ۲۰۰۹ در آمریکا مشاهده شد. این ویروس مانند سایر انواع آنفولانزای فصلی از شخصی به شخص دیگر سرایت می کند.
اقدامات پیشگیری کننده مثل شستشوی دست با آب و صاون یا ضد عفونی دست با مواد بر پایه ی الکل قبل از شیردهی را انجام دهید. برای مطالعه نکات بیشتر به زبان انگلیسی می توانید به وبسایت www.cdc.gov/flu/potect/habit.htm مراجعه کنید. علاوه بر این از سرفه یا عطسه در صورت نوزاد اجتناب کنید چه در موقه شیر دادن و یا هر زمان دیگر. در صورت امکان تنها کسانی که بیمار نیستند از نوزاد مراقبت کنند. اگر بیمار شدید و نوزاد مراقب دیگری نئاشت از ماسک استفاده کنید. هنکام سرفه و عطسه جلوی دهان خود را بگیرید. برای اطلاعات بیشتر مطالبی راجه به استفاده از ماسک و استفاده از آن را مطالعه کنید.
خطر ابتلای نوزادان به آنفولانزای خوکی بیشتر است. و راجع به پیشگیری از آن در نوزادان اطلاعات کمتری وجود دارد.چه نوزاد شیر مادر می خورد و چه شیر خشک اقدامات پیشگیری که در ذیل آمده برای محافظت از نوزاد در مقابل ویروس مفید می باشند:
به علل گوناگون شیر مادر از سلامت نوزادان محافظت می کند. آنفولانزا در نوزادان بسیار جدی است. نوزادانی که با شیر مادر تغذیه نمی شوند به تعداد دفعات بیشتر و شدیدتر به عفونت آنفولانزا دچار می شوند.
از آنجا که این ویروس جدید است پیشگیری خاص آن هنوز مشخص نشده است. مادرا آنتی بادی های محافط را از طریق شیردهی به نوزاد منتقل می کنند. آنتی بادی ها نوعی پروتئین هستند که سیستم ایمنی بدن آن ها را می سازد. آنتی بادی ها به عفونت حمله می کنند.
اگر بیمار هستید می توانید شیر خود را بدوشید تا شخص دیگری به نوزاد بدهد.
خیر. از آنجایی که آنتی بادی برای مقابله با ویروس در بدن مادر ساخته می شود، شیر آنها حاوی موادی برای مقابله با بیماری در نوزادان نیز است.این برای نوزادانی که هنوز در حال رشد سیستم ایمنی هستند بسیار مهم به شمار می رود. مصرف داروها نیز برای جلوگیری از آنفولانزا در طول شیردهی ایرادی ندارد.حواستان باشد که دستهایتان را بشویید و اقدامات پیشگیری کننده را انجام دهید. در صورتی که علائمی همچون تب، سرفه یا گلودرد داشتید از شخص دیگری بخواهید تا از نوزادان مراقبت کند. کافی ست تا یک شخص سالم شیر شما را به نوزاد بدهد.
اشکالی ندارد. مادرانی که بیمار شده اند و دارو مصرف می کنند از روش دوشیدن شیر و استفاده از شیشه شیر توسط فرد دیگری نوزاد را با شیر مادر تغذیه کنند.
مادرانی که در معرض آنفولانزا بوده اند و برای جلوگیری از آن دارو مصرف می کنند می توانند تا بروز علائمی چون تب، سرفه یا گلودرد خودشان به نوزاد شیر بدهند.
بله بهترین چیز برای نوزاد بیمار شیر مادر است.
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com