براساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، اضطراب به عنوان یک احساس کلی نگرانی توصیف می شود. گاهی اوقات احساس اضطراب طبیعی است، اما ایجاد مکرر این احساس با فعالیت های روزانه تداخل ایجاد می کند، به طوریکه این شرایط اختلال اضطراب تعمیم یافته نامیده می شود. علائم این نوع اضطراب شامل تنش عضلانی، بی قراری، نبض شدید، ناراحتی معده، مشکلات تنفس، سردرد، زودرنجی، تعرق، مشکلات خواب و خستگی است. برخی از موادغذایی می توانند باعث تشدید اضطراب شوند، بنابراین آگاهی از این موادغذایی می تواند به پیشگیری از بروز حملات اضطراب کمک کند.
افراد مبتلا به اضطراب بهتر است از اسنک هایی مانند کلوچه ها اجتناب کنند، زیرا این موادغذایی محتوی قندهای تصفیه شده می باشند. همچنین موادغذایی محتوی قندهای تصفیه شده می توانند موجب افزایش سریع و سپس افت قند خون شوند که این شرایط منجر به خستگی جسمی و روحی خواهد شد. از دیگر موادغذایی حاوی قندهای تصفیه شده می توان به نان سفید، پاستا، برنج سفید، شیرینی ها، آب نبات، کیک ها، کراکرها، چیپس ها و نوشیدنی های بدون الکل اشاره کرد.
نوشیدن الکل می تواند موجب تشدید حملات اضطراب شود. براساس کلینیک مایو در ایالات متحده، الکل می تواند موجب علائم اضطراب شود، زیرا در بدن متابولیزه خواهد شد. نوشیدنی های الکلی در ابتدا موجب آرامش و کاهش نگرانی و اضطراب شده، سپس با بروز حملات اضطراب همراه است.
در صورتیکه مستعد ابتلا به حملات اضطراب هستید، بهتر است از مصرف چای، قهوه یا نوشیدنی های حاوی کافئین پرهیز کنید. کافئین محرکی است که می تواند موجب افزایش اضطراب و بی قراری شود، همچنین با ایجاد اختلال در الگوی خواب و تشدید حملات اضطراب همراه است.
اگر مستعد ابتلا به حملات اضطراب هستید، میزان نمک دریافتی خود را محدود کنید. میزان بالایی از نمک می تواند موجب محرومیت بدن از پتاسیم شود، به طوریکه این ماده معدنی برای عملکرد درست سیستم عصبی ضروری است. نمک همچنین باعث افزایش فشار خون، ایجاد فشار بر روی قلب و عروق و افزایش اضطراب خواهد شد.
ترجمه شده از وب سایت: www.livestrong.com