راه های کاهش خطر ابتلا به تبخال تناسلی عبارتند از:
استفاده از کاندوم هنگام ارتباط جنسی : اگر لاتکس کاندوم منطقه ی عفونی را پوشش دهد می تواند از انتقال جلوگیری کند.
از همسر خود بپرسید ایا قبلا رابطه ی جنسی انتقالی داشته است : بیشتر افراد از عفونت خود اگاه نیستند پس این سوال را بپرسید. افرادی با سابقه ی بیماری های منتقله از راه جنسی احتمالا تبخال های تناسلی دارند.
سخت است اما باید صادق باشید. ممکن است شریک شما از گفتن حقیقت بترسد. اگر در حین صحبت باشما احساس راحتی داشته باشد می توانید راحت تر جواب را بگیرید.
در مورد سابقه ی رابطه ی جنسی همسر خود سوال کنید. کسی که شرکای جنسی زیادی داشته است ممکن است این ویروس را داشته باشد.
تعداد شرکای جنسی خود را محدود کنید. هرچه شرکای شما کمتر باشد احتمال عفونت شما کمتر است.
با شریکی که در ناحیه ی تناسلی خود زخم دارد رابطه نداشته باشید. اگر اطلاع دارید از رابطه ی جنسی با او ممانعت کنید. یا اگر زخمی می بینید تا زما اطمینان با او رابطه نداشته باشید. به خاطر داشته باشید هرکسی با تبخال تناسلی نشانه ندارد، و به سختی می توان ان ها را پیدا کرد.
با فرد مبتلا به تبخال دهانی رابطه جنسی دهانی نداشته باشید. تبخال اطراف دهان می تواند به ناحیه ی تناسلی هم انتقال یابد.
از شریک خود بخواهید برای تبخال ازمایش دهد. اگر مشکوک هستید، می توانید درخواست ازمایش دهید. در این حالت، شما هم باید ازمایش دهید.
در حالت مستی رابطه نداشته باشید. الکل و مواد غیرقانونی در قضاوت و رفتار بازدارنده اختلال ایجاد می کند. افراد باید برای رابطه در حین مستی بیشتر محتاط باشند و اغلب بعد از ان حس پشیمانی دارند.
تا زمانیکه شریک مادام العمر دارید رابطه نداشته باشید. تنها راه اطمینان این است که شریکی داشته باشید که بیماری های منتقله از راه جنسی ندارد. شکل های بعدی نزدیکی جنسی را امتحان کنید.