آلزایمر و مراقبت از راه دور : اگر بیمار شما مبتلا به آلزایمر است و در یک منطقه دور از شما زندگی می کند، شما چگونه می توانید از او مراقبت کنید و به او کمک کنید؟ آنجلا هیس، یک متخصص مراقبت از افراد مسن،ده استراتژی برای کنار آمدن با این وضعیت پیشنهاد می کند. این مقاله از کتاب هیس به نام «یک راهنمای کمک کننده برای مراقبت از راه دور» آورده شده است.
نکته شماره ۱: آموزش ببینید.
اطلاعات مهم در زمینه مراقبت را یاد بگیرید.
نکته شماره ۲: با افراد مطلع ارتباط داشته باشید.
از افراد مرتبط با مادرتان مثل بستگان، همسایه ها، دوستان صمیمی که مدت طولانی با هم دوست هستند و اعضای انجمن های مذهبی، شهری و اجتماعی کمک بگیرید. از آن ها بخواهید تا اگر هر مشکلی برای مادرتان پیش آمد با شما تماس بگیرند.
همچنین یک دوربین در خانه مادرتان نصب کنید تا راهی باشد برای چک کردن وضعیت وی و اینکه کارهایش را چگونه انجام می دهد. یک گردن بند یا دستبند مجهز به یک دکمه که قابلیت تماس با اورژانس یا پلیس را دارد، برای او تهیه کنید تا با فشردن دکمه بتواند دیگران را آگاه سازد.
نکته شماره ۳: مقدمات یک سفر را بچینید.
آماده ی سفر کردن به محل زندگی مادرتان شوید. شرایط سفر را از قبل آماده کنید. قبل از سفر خودروتان را تعمیر کنید و مسیر و آب و هوا را بررسی کنید.
اگر یک ماشین کرایه می کنید، به دنبال سالم ترین آن ها باشید. اگر شما به طور کامل تحت پوشش هستید یا شرکت کارت اعتباری شما تحت پوشش است، برای بیمه هزینه ای پرداخت نکنید. اگر اعلام کنید که این یک سفر اضطراری است ممکن است برای تهیه بلیط قطار یا اتوبوس به شما تخفیف بدهند یاد بگیرید که چگونه می توانید بلیط های هوایی لحظه آخری را برای وقت های اضطراری رزرو کنید.
نکته شماره ۴: در مورد مسائل قانونی و مالی بحث کنید.
صحبت کردن در مورد این مسائل مشکل است، اما می تواند این اطمینان را به شما دهد که مادرتان می تواند در مورد این مسائل تصمیم بگیرد. برنامه ریزی از قبل می تواند باعث کاهش عدم پذیرش او از طرف خانواده شود و منابع مالی خانواده حفظ شود.
نکته شماره ۵: از اسناد ضروری مراقبت کنید.
همه ی برگه ها و اسناد قانونی، مالی و بیمه را پیدا کنید (مثل شناسنامه ها، کارت های امنیتی، اسناد ازدواج یا طلاق، منبع دریافت درآمد، اسناد مالکیت خودرو و املاک و بیمه های پزشکی) از نظر صحت و نیاز به تجدید، آن ها را بررسی کنید. اسناد را در یک محل امن مانند صندوق امانات یا یک صندوق ضد حریق نگهداری کنید. توجه کنید: از آن ها کپی بگیرید.
نکته شماره ۶: عضویت در شبکه های افراد مسن.
با دپارتمان سالمندان در منطقه خود تماس بگیرید. این آژانس به شما کمک می کند تا خدمات مناسبی دریافت کنید.
نکته شماره ۷: یک برنامه برای مراقبت بریزید.
اگر امکان دارد، خانواده را برای این کار دور هم جمع کنید. به همراه مادرتان مشخص کنید که او به چه چیزهایی نیاز دارد، چه کسی می تواند به او کمک کند و چه مرکز اجتماعی می تواند کمک کند. تمام تصمیمات را روی کاغذ خلاصه کنید. یادتان باشد که مشکلات خانوادگی همیشه وجود دارند. شاید آوردن یک مددکار اجتماعی یا یک درمانگر در جمع خانواده، برای تصمیم گیری کمک کننده باشد.
نکته شماره ۸: هر زمان که نیاز بود برنامه مراقبت را تغییر دهید.
مطلع باشید که گاهی نیاز است تا برنامه شما تغییر کند. نیازهای مادر شما تغییر می کند و پرستار های او می آیند و می روند. از اطلاعات پرستاری خود استفاده کنید.
نکته شماره ۹: مسئله جابجایی
سؤال های اولیه چه کسی، کجا و چه زمانی هستند.
نکته شماره ۱۰: از خودتان مراقبت کنید.
مراقبت ممکن است هزینه داشته باشد. سلامتی خودتان را حفظ کنید، برای خودتان وقت بگذارید، محدودیت هایی برای کارهایتان قائل شوید و از دیگران برای مراقبت کمک بخواهید.
ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com