راهنمای والدین در مورد فرو رفتن ناخن در گوشت انگشت کودکان
وارد شدن ناخن در انگشت زمانی ایجاد می شود که گوشه یا کنار ناخن در پوست فرو می رود. این حالت در صورتی که ناخن آویزان یا جدا شده باشد هم رخ می دهد. شایع ترین علل آن، استفاده از کفش های نامناسب (تنگ) و کوتاه کردن نامناسب ناخن هاست. علل دیگر شامل تروما، له شدن پا حین ورزش، گرفتن ناخن با وسیله ای که برای این کار ساخته نشده است، مثل قیچی کاغذ یا حتی کندن ناخن با انگشتان به خاطر اینکه ناخن بیش از حد بلند است، می باشد.
اگر ناراحتی خفیف وجود داشته باشد، می توان به سادگی با قرار دادن پا در آب گرم با نمک های اپسوم یا دومبورو این مشکل را درمان کرد. پوشیدن کفش جلو باز برای اجتناب از فشار روی ناخن ها توصیه می شود. از یک چسب کوتیکول برای بلند کردن گوشه ناخن و بیرون کشیدن آن از پوست استفاده کنید.
احتیاط: کوتیکول را بیش از حد زیر ناخن نکشید و تنها گوشه آن را شل کنید.
اگر ناراحتی در جایی که خفیف ترین فشار باعثایجاد ناراحتی می شود وجود دارد، مثلا لحاف تخت یا حتی پوشیدن جوراب یا کفش که باعث درد می شود یا اگر به نظر می رسد که عفونت وجود داشته باشد، شما باید به پزشک مراجعه کنید. درمان ناخن رشد کرده در گوشت که عفونت دارد ممکن است به سادگی قرار دادن پا در داروی تجویزی برای آنتی بیوتیک های موضعی و یا خوردن آنتی بیوتیک های خوراکی باشد.
تزریق داروهای بی حسی موضعی به انگشت ممکن است منجر به حس سوزش شود اما این حالت یک ناراحتی لحظه ای است. زمانی که انگشت بی حس می شود، نباید ناراحتی وجود داشته باشد. زمانی که بی حسی انگشت برطرف می شود، ممکن است حس سوزش یا خارش وجود داشته باشد. اگر ناراحتی وجود داشته باشد، مسکن های بدون نسخه (استامینوفن یا ایبوبروفن) مناسب است.
شایع ترین مشکلات شامل ناراحتی، درد پیوسته، عفونت پیوسته، تورم و یا عود مجدد می باشد.
پزشک کودکان تصمیم می گیرد که چه موقع ارجاع ضروری است و آیا اصلا ارجاع ضروری است یا خیر.
اگه دوست دارین بدونین رشد حرکتی، شناختی, اجتماعی و زبانی کودکتون چطور بوده، پیشنهاد ما استفاده از نرم افزار رشدیار هست.
روش های پیشگیری عبارتند از:
ترجمه شده از کتاب: ۱۰۰۱ Healthy Baby Answers