خوشبختانه، احتمال حمله قلبی در این سن وجود ندارد. اما احتمالات دیگری برای درد قفسه سینه در کودکان وجود دارد. بعضی از این احتمالات عبارتند از:
جراحت. استخوانها یا ماهیچههای قفسهی سینهی کودک شما ممکن است به خاطر ضربه یا سقوط از جایی درد بگیرند. همچنین ممکن است به خاطر سرفههای خشک و کوتاه درد گرفته و کشیده شوند.
آسم: چنانچه کودک شما آسم داشته باشد، ممکن است دچار سرفهی شدید و دشواری در تنفس گردد. علائم این بیماری در شبها، صبح زود و پس از دویدن یا گریه کردن شدید تر است.
ذاتالریه: اگر این درد در ارتباط با یک سرفهی مداوم است، کودک شما ممکن است مبتلا به ذاتالریه شده باشد. دیگر علائم ذاتالریه میتوانند شامل سرماخوردگی رو به وخامت، خس خس، تب، لرز، کاهش اشتها، درد شکم، استفراغ، گیجی و سردرد باشد.
بلعیدن جسم خارجی: اگر کودک شما در تنفس دچار مشکل شده است با اورژانس تماس بگیرید. اگر کودک چیزی را قورت داده که نباید قورت میداده، مانند یک اسباب بازی یا یک سکه، با پایین رفتن شیء داخل مری و تحریک آن، کودک احساس در قفسه سینه خود احساس درد میکند. همچنین ممکن است سرفه یا خس خس کرده و آب دهان او سرازیر شود.
اختلال ریفلاکس معده و مری: اگر کودک شما پس از خوردن غذا از درد در قفسهی سینهی خود شکایت میکند، این درد میتواند در نتیجهی اسید برگشتی معده باشد و این اتفاق علیالخصوص وقتی کودک در حالت درازکش است بیشتر میافتد. همچنین ممکن است کودک گلو درد، احساس ترشی در دهان یا استفراغ داشته باشد.
این مسئله بستگی به شدت بیماری کودک شما دارد. اگر کودک شما برای نفس کشیدن تقلا میکند، اورژانس را خبیر کنید.
اگر بجز درد قفسه سینه حال عمومی او مساعد است، احتمالاً چیزی برای نگرانی وجود ندارد. اگر این درد ادامه پیدا کرد، (برای بیش از یک ساعت)، یا اگر دوباره و دوباره درد بازگشت، کودک را نزد پزشک ببرید.
البته اگر کودک شما دارای علائم نگران کنندهی دیگری مانند ذاتالریه، آسم یا اختلال ریفلاکس معده و روده است قطعاً تمایل دارید با پزشک او صحبت کنید.اگر تردید دارید که کودکان چیزی را بلعیده باشد، فوراً باید او را نزد پزشک ببرید.
در ابتدا پزشک کودک را معاینه میکند (تمام ناحیهی قفسهی سینهی کودک را فشرده و لمس میکند) و به صدای سینهی او توسط گوشی طبی گوش میدهد. این کار سبب میشود تا پزشک تشخیص دهد این درد از دیوارهی قفسهی سینه یا از ارگانهای داخل قفسهی سینه مانند قلب یا ششها بر میخیزد.
اگر انجام معاینهی فیزیکی منجر به تشخیص نشود، پزشک میتواند از قفسهی سینه عکس ایکس ری بگیرد تا معین نماید که کودک شما مبتلا به ذاتالریه شده یا یک جسم خارجی را بلعیده است. در موارد نادری پزشک دستور انجام EKG را میدهد که ضربات الکتریکی قلب کودک شما را اندازه میگیرد. (با وجود اینکه مشکلات قلبی در کودکان کاملاً نامتداول است، پزشک از شما میخواهد تا برای رد کردن این احتمال، آزمایشاتی را صورت دهید)
هنگامی که پزشک علت درد را تشخیص داد، میتواند درمان مناسب را به شما توصیه نماید به طور مثال اگر کودک مبتلا به ذاتالریه ای شده است که ریشهی باکتریایی دارد پزشک برای او آنتی بیوتیک تجویز میکند.
اگر درد بیش از چند دقیقه به طول انجامید، کودک فقط نیاز به قوت قلب شما دارد. اگر درد ادامه پیدا کرد (به خاطر درد ماهیچهها)، بنابراین میتوانید برای تسکین درد به او استامینوفن یا ایبوپروفن بدهید. استفاده از یک پد گرمایشی یا لیف گرم میتواند به ایجاد حس بهتر در کودک کمک کند.
ترجمه شده از: www.babycenter.com